Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 25.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

HT Fiyat Analizi 3-1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizimde Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. Yakından takip ettiğimiz HT için sıklıkla fiyat analizi hazırlıyoruz. Grafiği oldukça olumlu durmasının yanında komisyon indirimi ve diğer ayrıcalıklar nedeniyle borsa tokenleri yakından takip edilmeli. Sizleri daha fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

HT Fiyat 25 Ağustos 2021

Fiyat tarafına bakacak olursak trend çizgimizin başladığı noktada 7.45 dolar seviyesinde, trend çizgimizin üstünde en yüksek değeri ise 15.5 dolar. Şu an ise 14.2 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 25 Ağustos 2021

Huobi Token HT fiyat grafiği 25.08.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Grafik Tradinview aracılığıyla hazırlanmıştır. Binance borsasının sağladığı HT/USDT grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Her zaman olduğu gibi yükselen trend çizgisinden alınan tepkileri beyaz ok işaretleri ile belirttim.

HT Analiz 25 Ağustos 2021

Fiyat analizi serimizi düzenli takip edenler bilir, mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgesi olarak kullanıyoruz. Ayrıca grafiğimizde bir adet yükselen trend çizgimiz bulunmaktadır. Trend çizgimizi geçtiğimiz saatlerde test eden HT, son temasıyla birlikte toplamda 4 teması bulunmakta. Güvenilir bir trend olarak kabul edebiliriz. HT hakkında düşüncelerimi ve olası hareketleri yorum kısmında detaylı şekilde inceleyeceğiz.

HT Yorum 25 Ağustos 2021

Şu an destek bölgemizin üstünde işlem görmesi HT için önemli bir durum. Grafiğimize baktığım zaman destek ve yükselen trend çizgisi üstünde olması oldukça olumlu. Bildiğiniz gibi stop kullanımı bulunduğumuz market şartlarında zorunlu olmalı. HT grafiğimize baktığımız zaman zarar kesme bölgesi trend altında olacaktır. Ayrıca trend altına düşmesi halinde destek bölgesini kaybedecektir. Stop mesafesi belli olan HT grafiğimiz için hedef alınabilecek bölgeler ise önündeki direnç bölgeleri olacaktır.

HT grafiğimiz için güncel değerlendirmem bu şekildeydi, grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version