Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 27.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ht Fiyat Analizi (2)

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizimde Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. HT grafiğimizde yukarı yönlü hareket beklediğim bir yapı oluşmuş durumda. Analiz kısmında detaylı şekilde inceleyeceğiz ve uygun hedef bölgesi belirlemeye çalışacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizimize geçelim.

HT Fiyat 27 Kasım 2021

Dün yaşanan düşüş ile birlikte 9.21 dolar seviyesine kadar gerileyen Huobi token hızlı toplardı. Şu an 9.92 dolar seviyesinde işlem görmekte. Kasım ayının sonuna yaklaştığımız bugünlerde aylık mum kapanışına 3 gün kaldığını belirtmek isterim. Aylık mum kapanışından sonra grafiğimizi tekrar güncelleyerek büyük zaman diliminde inceleme yapabiliriz.

HT Grafik 27 Kasım 2021

Huobi Token HT fiyat grafiği 27.11.2021. 1 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Huobi borsasının HT/USDT verileri kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 1 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimiz üzerinde bir adet kanal yapısı bulunmaktadır. Kanal alt ve üst çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt tarafında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

HT Analiz 27 Kasım 2021

Grafik üzerindeki kanal yapısının belirgin olması için destek ve direnç bölgelerini eklemedim. Görüldüğü gibi kanal alt çizgisine 3, kanal üst çizgisine 3 olmak üzere toplam 6 temas bulunmakta. Bu veri kanal yapısını güvenilir kılmakta. Kanal orta bandını kesikli çizgi yardımıyla belirttim. Dün yaşanan düşüş ile birlikte kanal orta bandından tepki alan HT, kanal üst çizgisini kırmayı başardı.

Kanal yapısının yukarı yönlü kırılmasıyla birlikte, bir kanal boyu yükseliş beklenir. Bu nedenle grafiğimize ikinci bir kanal yapısı ekledim. İlk hedef olarak eklediğimiz kanal yapısının orta bandını takip edeceğim. Formasyon hedefine bakacak olursak, ikinci kanalın üst çizgisi takip edilebilir.

HT Yorum 27 Kasım 2021

Yukarıda belirttiğim gibi HT grafiği yükselişe hazır görünmekte. Kanal yapısı bozulması durumunda, zarar kesmek mantıklı olacaktır. Umarım formasyon bozulmaz ve HT yatırımcıları kazanç sağlar.

HT grafiğimiz için güncel değerlendirmem bu şekildeydi, grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version