Muhabbit

Huobi GameFi ve Metaverse Evrenine Giriş Yapıyor!

Huobi NFT sektörüne giriyor!

Huobi

Huobi

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Huobi, diğer kripto para firmalarının ardından kendi NFT platformunu oluşturuyor.

Huobi Group’un pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre şirket, kullanıcı kitlesinin; animasyon, müzik, sanat ve oyun gibi sektörler için yapılan NFT’leri satın almasına, satmasına ve saklamasına imkan tanıyan yeni bir NFT platformu oluşturuyor.

Huobi NFT ismindeki platform, bir Huobi temsilcisine göre “Deep Suns” ismiyle anılıyor.

Bununla birlikte Huobi’nin bu kararı, Metaverse evrenine giriş kısmının bir parçası olarak yürütülecek. Bildiğiniz gibi Metaverse, çevrim içi aktiviteler için sanal gerçeklik ortamından yararlanan ve birden çok teknolojiyi birleştiren bir kavram.

Lansmanın bir parçası olarak Huobi, geçtiğimiz aylarda GameFi projelerine yatırım yapmak adına 10 milyon $’lık bir fon başlattığını duyurmuştu.

Huobi Group’un strateji yöneticisi Jeff Mei konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Huobi, NFT ve GameFi sektöründeki projeleri izliyor. Bu nedenle Huobi, NFT platformunun lansmanı için bir süredir çalışıyordu. Bu projeyi gerçekleştireceğimiz için çok heyecanlıyız.

Bu arada elde ettiğimiz bilgilere göre Huobi’nin NFT platformu, Huobi’nin merkeziyetsiz bir blockchain platformu olan HECO üzerinde deneniyor.

HECO, Ethereum Virtual Machine (EVM) ile uyumlu olduğu için, platform Ethereum blok zincirinde yer alan diğer NFT platformlarını bünyesine ekleyebilir.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Facebook Inc. tekrardan markalaşarak şirketin adını Meta olarak değiştirdiğini açıklamıştı. Bu haber ile birlikte Metaverse ve GameFi terimlerini bol bol duyacağımız belli oldu.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

NFT pazarına yeni giriş yapan şirket, diğer kripto para borsaları ile yarışmaya başlayacak. ABD’deki en yüksek hacme sahip olan borsa Coinbase, ekim ayının ortalarında kendi NFT platformunu oluşturacağını açıklamıştı. Ayrıca bildiğiniz gibi FTX.US de Eylül ayında ABD’li müşterileri için bir NFT platformu duyurusu yapmıştı.

Hala Huobi hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version