Muhabbit

Huobi Global, Blok Zinciri Ekosistemi Yatırım Kolu Ivy Blocks’u Tanıttı!

Huobi Global 1 milyar dolarlık bütçesiyle Ivy Blocks’u tanıttı.

Kripto para borsası Huobi Global, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü DeFi ve Web3 blok zinciri ekosistemi yatırım kolu Ivy Blocks’u kurduğunu açıkladı.

Ivy Blocks, gelecek vadeden blok zinciri projelerini araştıracak ve projelerin potansiyellerine ulaşmasına yardımcı olacak.

Konu hakkında açıklama yapan Huobi’nin Mali İşler Müdürü Lily Zhang şunları söyledi:

“Birçok gelecek vadeden proje, büyümeyi engelleyen likidite kısıtlamaları ve piyasaya çıkış desteği ile karşı karşıya kalıyor. Bu tür projelere likidite yatırımları yapmak ve destek vermek daha kapsayıcı bir DeFi ve Web3 blok zinciri ekosistemi oluşturulmasına katkıda bulunacaktır.”

Huobi, “multi-milyar dolarlık birikim” ile Ivy Blocks’un küresel pazarlardaki kripto para fırsatlarından yararlanacağını açıkladı. Bir Huobi sözcüsü, yeni yatırım kolunun konuşlandırılması için yönetim altında 1 milyar dolardan fazla kripto para bütçesine sahip olduğunu doğruladı.

Huobi’den 40.000 USDT Ödüllü Etkinlik

Huobi 10 Haziran ila 17 Haziran 2022 tarihleri arasında devam edecek JOY token işlem hacmi etkinliği başlattı.

Kullanıcılar Huobi Global üzerinde 500 dolarlık JOY işlem hacmine ulaştığında 40.000 dolar ödül havuzlu çarkıfelekte çevirme hakkı kazanacak.

Etkinlik hakkında bilinmesi gerekenler:

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version