Muhabbit

Huobi Global İki Yeni Wrapped Coin Listeledi!

Huobi’den yeni H-Tokenlar!

Huobi Global

HBTC’nin başarısının ardından, Huobi Global, H-Token serisine iki yeni üye ekledi: Litecoin ve Bitcoin SV.

Fakat yapılan araştırmalara göre, tüccarlar ve geliştiriciler bu ürünler ile pek ilgilenmiyor gibi görünüyor.

İlk olarak Eylül ayında duyurulan H-token serisi, Ethereum’a çeşitli kripto paraları getirme sözünü vermişti. Huobi Global CIO’su ve Huobi DeFi Labs başkanı Sharlyn Wu, yaptığı bir basın açıklamasında, tekliflerin merkezi olmayan finans ekosistemini çok çeşitli teminatlandırılmış “wrapped” varlıklar ile güçlendirmeyi amaçlayacağını söyledi.

Huobi’nin DeFi üzerindeki misyonu, topluluğa daha yüksek kaliteli varlıklar sağlamak, DeFi’yi daha kapsayıcı bir hale getirmek, küresel finans sistemini daha iyi hale getirmek ve dünya çapında yüz milyonlarca insanın bundan gerçekten yararlanmasını sağlamaktır.

Tüccarlar ve DeFi geliştiricilerinin, Huobi’nin Ethereum’a getirdiği bazı yeni varlıklara ilgisi olup olmadığı ise halen bir soru işareti.

Yapılan son iki teklifte ciddi anlamda yetersiz bir trafik mevcuttu. Huobi’nin Bitcoin SV’nin “wrapped” versiyonu olan HBSV, bir haftadan uzun bir süre önce piyasaya sürüldü, ancak blockchain içi ölçümler, Huobi borsa cüzdanları da dahil olmak üzere şu anda yalnızca 12 cüzdanın HBSV tuttuğunu göstermekte. En son yapılan HBSV transferi ise 5 gün önceydi.

Bu arada, Cuma günü piyasaya sürülen Wrapped Litecoin (HLTC) 7 cüzdan tarafından tutulmakta ve HLTC ile toplamda 21 işlem gerçekleştirilmiş.

Bununla beraber, “wrapped” tokenlara ilginin gelecekte artacağına dair görüşler mevcut.

Cointelegraph Markets başkanı Allen Scott, varlıklara verilen bu ilgisiz tepkinin mevcut piyasa koşullarından kaynaklanabileceğini açıkladı.

Piyasa değeri kendisinden çok daha az olan “wrapped” bir varlığı elinde tutmak için çok az teşvik olduğundan, yatırımcılar bu ürünlere yönelmiyor. Ayrıca bildiğiniz gibi şuan altcoinler BTC’ye kıyasla düşük bir performans göstermekte.

Daha fazla borsa haberi için: Borsa Haberleri

Daha fazla DeFi haberi için: DeFi Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version