Muhabbit

Huobi Global Rusya’da Genişlemeye Başladı!

Huobi, Rusya’da genişlemeye devam ediyor!

Huobi Global

Büyük kripto para borsası Huobi Global, Rusya’da yerel mobil uygulamasını piyasaya sürerek bölgede genişlemeye başladı.

Firmanin 23 Eylül tarihinde yaptığı açıklamaya göre, Rusya’daki kullanıcılar artık Huobi’nin spot pazarına erişebilecek. Ayrıca kullanıcılar, Bitcoin (BTC) gibi popüler kripto para birimleri ile ticaret yapabilecek.

Huobi, uygulamasını Rusya’da sunarak, en önemli pazarlarından birinde daha da genişlemeyi umuyor. Huobi’den bir borsa temsilcisinin verdiği bir demeçte, Rus kullanıcıların Huobi‘nın toplam spot ticaret hacminin %10’unu oluşturduğu söylendi.

Huobi Group’un küresel pazarlardan sorumlu başkan yardımcısı Ciara Sun, Huawei’nin Rusya pazarındaki konumunu güçlendirme hamlesinin, yeni kripto yasası olan “On Digital Assets” yasasına rağmen gerçekleştiğini söyledi.

Sun, “Rusya’daki yeni kripto düzenlemeleri ile ilgili son spekülasyonlara rağmen, bu pazara girme konusunda tamamen kararlıyız ve yerel kullanıcılara mobil cihazlarından kripto satın almalarını ve ticaretini yapmaları için daha sezgisel bir yol sağlamak adına tüm hızımızla ilerliyoruz” dedi.

Huobi’nin Rusya’daki mobil uygulama lansmanı, Ağustos ortasında iş ortağı tarafından işletilen Rus borsası Huobi Russia’yı Huobi Global ekosisteminde birleştirmek için yapılan son hareketin devamı olarak görünüyor.

Diğer küresel kripto para borsalarından farklı olarak Huobi, Rusya’nın itibari para birimi olan rubleyi desteklemiyor.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, Rusya’da faaliyet gösteren kripto şirketleri önümüzdeki sene yürürlülüğe girecek olan yasa konusunda endişeli değil. Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, kripto ödemelerinde yaklaşan yasağa rağmen Rusya’da kripto banka kartını piyasaya sürecek.

Büyük kripto para borsalarının Rusya’ya yaptığı yatırımlar, ve Rus hükümetinin aldığı kararlar birbirinden tezat durumdalar. Bakalım ilerleyen günlerde Rusya’ya yatırım yapan kripto para borsalarının canı yanacak mı?

Daha fazla kripto para haberleri için: Kripto Para Haberleri

Daha fazla borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version