Muhabbit

Huobi Global’ın İlk NFT Açık Artırması Sona Erdi!

Huobi Global’ın ilk NFT açık artırması 341 bin dolarlık başarıyla sona erdi.

Huobi

Küresel kripto para borsası Huobi Global, ilk NFT açık artırmasının başarıyla sona erdiğini duyurdu. Tüm dünyada sanatçıları ve koleksiyoncuları heyecanlandıran NFT rüzgârı esmeye devam ediyor. Bu kez de küresel ölçekte tanınan kripto para borsası Huobi Global, NFT açık artırmasını duyurdu ve gerçekleştirdi.

9 Nisan 2021 tarihinde Huobi Global’ın Başkan Yardımcısı Ciara Sun tarafından duyurulan NFT açık artırması, 11 Nisan 2021 tarihinde başarıyla sona erdi.

Şangay’da çevrim dışı olarak gerçekleştirilen NFT açık artırması sona erdi. Houbi Global’ın sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden sona erdiğini duyurduğu NFT açık artırmasında 341 bin dolar elde edildi.

Elde edilen 341 bin dolarlık gelirin tamamının Huobi’nin hayır kurumu Huobi Charity’e bağışlandığı açıklandı. Bununla birlikte açık artırmaya katılan, NFT alımı yapan hayırseverlere ve eserlerin sanatçılarına ayrıca teşekkür edildi.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version