Muhabbit

Huobi Group 4 Kripto Fonu İçin Yeşil Işık Yaktı!

Huobi, kurumsal benimsenmeyi değerlendirmek istiyor!

Huobi

Huobi Group’un önde gelen bir yan firması olan Huobi Technologies Holdings, Eylül ayına kadar 100 milyon $’lık varlığı hedefleyen dört dijital para fonu başlatarak daha geniş bir kurumsal benimsemeyi hedefliyor.

Şirket, dört fon için şimdiden 50 milyon $’lık taahhüt aldıklarını ve yönetim altındaki toplam varlık hedefine Eylül ayına kadar ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Bloomberg tarafından bildirilenlere göre, Huobi Tech’in teklifleri arasında yalnızca kripto madenciliğe odaklanan bir özel sermaye fonuna ek olarak bir dijital varlık sepeti içeren aktif bir fon da yer alacak.

Huobi Tech’in maliye müdürü Zhang Li, Bloomberg‘e verdiği demeçte, kripto para birimlerinin uygulanabilir bir alternatif yatırım aracı haline geldiğini, özellikle de daha fazla yatırımcının gelişmekte olan fintech sektöründen yararlanmak istediğini söyledi.

Sanal varlıklar, alternatif yatırım olarak güçlü bir kategori haline geldi ve doğal olarak bu arenada birçok yeni oyuncu rekabet edecek. Güvenlik ve vergi beyannamesi konusunda hâlâ endişeleri olan profesyonel yatırımcılar, bizim fonlarımızı satın almayı tercih edecekler.

Bildiğiniz gibi ticaret hacmi bakımından Huobi Global, Binance’in hemen arkasında en büyük ikinci kripto para borsası konumunda. Messari‘ye göre, platform salı günü 13 milyar $’ın biraz üzerinde kripto para işlemi gerçekleştirmiş.

Kripto odaklı yatırım fonları, yeni yatırımcıların kripto para sahnesine adım attığı boğa sezonunda ciddi bir popülerlik kazanmaya başladı. Fidelity de dahil olmak üzere birçok fon sağlayıcısı, kripto para birimlerini borsa yatırım fonu paketi haline getirmek istiyor. Şimdilik ABD SEC, bu isteği reddetse de, Kanadalı yetkililer şimdiden iki Bitcoin EFT‘sini onaylamış durumda.

Hala Huobi hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version