Muhabbit

Huobi Haftalık Raporunu Yayımladı!

Huobi’nin hazırladığı haftalık rapor yayımlandı.

Huobi

Huobi Global’in yayımladığı haftalık rapor, ilk 100 kripto para birimini, piyasaların toplam hacmini ve ilk 100’e giren yeni kripto paraları değerlendiriyor!

Bu hafta 70 projenin değerinde görülen artış, ilk 100 kripto para biriminin genel piyasa değerini %10.60 civarında artırdı. CMC’den alınan verilere göre, 9 Mayıs 2021 itibarıyla kripto para piyasasının hacmi, 2.499 milyar $’a ulaştı.

Bunun yanı sıra XVG, 1INCH, BCS, TUSD ve TEL, ilk 100 kripto para birimi sıralamasına giriş yaptı. Bir önceki haftaya göre %2.87 artış gösteren Bitcoin 58.232 $’dan, %33,20 artış gösteren Ethereum ise 3.928 $’dan işlem görüyor.

Huobi Global’in Verdiği Bilgilere Göre Hash Oranları Artıyor!

Tahmin edebileceğiniz gibi bu hafta Bitcoin ve Ethereum tarafında hash oranları artış gösterdi. Bitcoin’in blok başına ortalama işlem sayısı ve blok boyutu düşüş gösterirken, Ethereum’un blok başına ortalama işlem sayısı ve blok boyutu artış gösterdi. Yani Bitcoin’in işlem ücretleri düşerken, Ethereum’un işlem ücretleri arttı.

İşlem ücretlerinden bahsetmişken, Ethereum’un işlem ücreti geçtiğimiz haftaya oranlar %183 oranında yükseldi ve 27.95 $’a kadar çıktı. Bitcoin’e bakacak olursak, Bitcoin, %17.17 oranında işlem ücreti artışı gördü ve fiyatını 18.59 $’a kadar çıkardı.

Huobi raporundaki topluluk hareketlerine göz attığımızda ise, Facebook’ta en popüler isimler Tron, Bitcoin ve Ethereum oldu. Bunun yanı sıra bu listeye adını yazdıran bir diğer proje ise Ripple’dı.

Ayrıca geçtiğimiz hafta blockchain sektöründe iki önemli yatırım gerçekleşti. RTFKT isimli proje, Andreeseen Horowitz, C Ventures ve diğer katılımcılardan 10 milyon $’lık tohum yatırımı aldı. Showtime isimli proje ise, Paradigm, DJ, NFT ve diğer katılımcılardan 7.6 milyon $’lık tohum yatırımın sahibi oldu.

Hala Huobi hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version