Muhabbit

Huobi Haftalık Raporunu Yayımladı!

Kripto para borsası Huobi, haftalık raporunu yayımladı.

huobi

huobi

Kripto para borsası Huobi, haftalık raporunu yayımladı.

Rapora göre son haftada ilk 100 kripto para biriminin piyasa değeri yüzde 19,49 oranında artış gösterdi. Coinmarketcap verilerinden hareketle değer artış oranını paylaşan Huobi, ilk 100 kripto para birimi arasına giren iki yeni “coin”in de altını çizdi.

BAKE ve XVS’in ilk 100 kripto para birimi arasına girdiğinin altını çizen raporda, Ethereum tarafındaki önemli yükselişe de dikkat çekildi.

Hafta içerisinde en çok artış gösteren beş tokeni sıralayan Huobi’ye ilgili projeler şu şekilde:

BAKE tarafında yüzde 565’lik bir artış yaşanırken, OKB tarafında yüzde 158’lik bir hareketlilik görüldü. FTM için yüzde 146’lık artış bildiren Huobi, MATIC için yüzde 115 ve XVS için yüzde 99’luk artış gerçekleştiğini vurguladı.

Teknik tarafta Bitcoin ve Ethereum için hash rate oranının yükseldiğine dikkat çeken Huobi, Bitcoin tarafında yüzde 6,06’lık bir artış yaşandığını açıkladı.

Sosyal Medyada Kripto Paralar

Sosyal medya tarafına dair bazı veriler de paylaşan Huobi, Facebook üzerinde en popüler üç kripto paranın Bitcoin, Ethereum ve Tron olduğunu açıkladı. Twitter tarafında ise en popüler kripto para birimler XRP, Ethereum ve Bitcoin olarak belirlenmiş durumda.

Yatırım ve fonlama tarafında geçtiğimiz hafta iki önemli işlemin gerçekleştiğini belirten Huobi, MugglePay ve ZenGo projelerinin aldığı yatırımları raporunda belirtti. MugglePay tarafında Flori öncülüğünde 1 Milyon $’lık bir fon toplandığını belirten Huobi, ZenGo tarafında ise A Yatırım Turu kapsamında 20 Milyon $’lık bir sermaye oluşturulduğunu açıkladı.

Bu yazı sponsorludur.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version