Muhabbit

Huobi, ICP Ticaretinde Hacim Rekoru Kırdı!

Borsada 10 saat içinde 680 milyon USDT’nin üzerinde ICP işlemi yapıldı.

Huobi

Yatırımcılarını uzun süredir bekleten ICP, Huobi‘de işlemlere açıldı. Huobi Global’in yaptığı açıklamaya göre, 10 Mayıs 19:00’da ICP için para yatırma işlemlerini aktif hale geldi.

ICP spot ticaretini başlatan ilk ticaret platformlarından biri olan Huobi borsasında, ICP’nin piyasaya sürülmesinden bu yana, 10 saat içinde 680 milyon USDT‘nin üzerinde işlem yapıldı. CoinGecko’dan alınan verilere 11 Mayıs tarihi itibariyle ICP (İnternet Bilgisayarı) işlem hacmi 1,21 milyar USD’ye ulaştı. Böylece Huobi Global, listelemenin ardından geçen 10 saat içinde yaptığı hacim ile piyasada işlem gören toplam ICP hacminin yaklaşık % 56.67‘sini oluşturdu.

Güncel fiyatı ile yatırımcılarına büyük bir kazanç sunan ICP, üç yıl önce Dfinity’den bir t-shirt alan ve katılım sağlayan yatırımcılarına binlerce kat kazanç sağlamış durumda.

Birçok kripto para borsası tarafından listelenen ICP, yatırımcılarını oldukça uzun zamandır bekletiyordu. Bir Layer 1 (Katman 1) projesi olarak öne çıkan ICP, merkezsiz bir yapı sunan, halka açık bir akıllı kontrat platformu olma amacı taşıyor. Dfinity tarafından ortaya konan ve platformun kendi tokenı olarak öne çıkan ICP, yüksek hız ve sınırsız kapasite vadeden bir proje olarak dikkat çekiyor.

Huobi, ICP listelenmesinin ardından kullanıcılarına birde etkinlik düzenliyor. Bu kapsamda duyurulan etkinlik için toplamda 50.000 HUSD kullanıcılar arasında paylaştırılacak. Etkinlik detayları ise şu şekilde:

10 Mayıs 10:00 – 17 Mayıs 10:00 saatleri arasında platforma ICP yatıran kullanıcılar 20.000 HUSD’lik havuzdan pay alacak. Ayrıca 11 Mayıs 06:00 – 18 Mayıs 06:00 tarihleri arasında ICP ticareti yapan kullanıcılar ise 30.000 HUSD’lik havuzdan pay alacak.

Ödüller, promosyon sona erdikten sonra 7 iş günü içinde kullanıcıların fon hesaplarına dağıtılacak. Katılımcıların, etkinlik süresi bitmeden önce fotoğraflı kimlik doğrulamasını tamamlaması gerekmektedir.

Güncel fiyatı ile 400 $ seviyelerinden işlem gören token, 50 Milyar $’lık piyasa değeri ile şimdiden ilk 10 kripto para borsası arasına girmiş durumda.

Daha fazla bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Huobi borsasına hızlı bir şekilde kayıt olmak isterseniz buraya tıklayın.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version