Muhabbit

Huobi Komisyon Oranını 0.055’e Düşürüyor!

Sadece Türk kullanıcılara özel, Huobi Türkiye tarafından oluşturulan kampanya 23 Haziran itibariyle başlamış durumda.

huobi

Türkiye’de yerleşik ofisi bulunan global lider kripto para borsası Huobi, komisyon oranlarında büyük bir indirim uyguluyor.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz dönemde sizlere Huobi’nin komisyon oranlarında bir güncellemeye gittiğini ve temel oranı 0.099’a, Huobi’nin kendi tokeni olan Huobi Token (HT) ile gerçekleştirilecek ödemelerde oranın 0.07’ye düşürdüğünü belirtmiştik.

Yeni Kampanya ile 0.055’e Düşüyor

Huobi komisyon oranında büyük bir indirim daha sağlayarak rakamları iyice aşağı çekmiş durumda. Nerdeyse rakipsiz olan yeni orandan kimlik doğrulamasını sağlayan kullanıcılarımızdan hesabında 2 BTC ve üzeri değerinde kripto para  bulunduranlar faydalanabilecek. Yeni oran ise % 0.055.

Sadece Türk kullanıcılara özel, Huobi Türkiye tarafından oluşturulan kampanya 23 Haziran itibariyle başlatılmış durumda. 30 Eylül’e kadar sürecek yeni komisyon oranı kampanyası toplamda 3 aydan fazla süre boyunca kullanılabilecek.

Kullanıcı bakiyeleri her günün sonunda kontrol edilerek ertesi günkü komisyon oranları belirlenecek. Gün sonunda kullanıcı bakiyesi 2 BTC’den az ise 0.099 ve 0.07 oranları baz alınarak kullanıcılar alım satım işlemlerine devam edebilecek.

Varlıklar hesaplanırken kullanıcı bakiyelerinin BTC cinsinden değeri ele alınacak.

Kampanya ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version