Muhabbit

Huobi Kore, Huobi Global İle Kurumsal Bağlarını Koparmaya Hazırlanıyor!

Kripto para borsası Huobi Kore’nin, Huobi Global’den hisselerini satın almaya ve adını değiştirmeye hazırlandığı belirtildi.

Kore merkezli haber ajansı News1 tarafından yayımlanan bir habere göre, önde gelen kripto para borsası Huobi’nin Güney Kore kolu Huobi Kore, Huobi Global ile bağlarını koparmaya hazırlanıyor. Habere göre borsanın Kore’de faaliyet gösteren şirketi, bundan böyle bağımsız olarak kendi işini yürütmek istiyor.   

Bilindiği üzere Huobi Global’in kurucusu Leon Lin, Huobi Kore’nin yarısından fazlasına (%72) sahip durumda. Bunun yanında borsanın diğer hissedarları arasında Huobi Kore Başkanı Cho Kook-bong ve Korea Land Trust yer alıyor. Aynı zamanda bir kripto para madenciliği işinin de sahibi olan Cho, Lin’den borsanın çoğunluk hissesini almaya hazırlanıyor. 

Singapur merkezli kripto para borsası Huobi Global, son dönemlerde çalkantılı bir dönem geçiriyor. Kurumsal yapısını değiştirmeye başlayan Huobi, yaptığı hamleler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hatta son kısa süre önce Huobi Global’in, Rezerv Kanıtı’na (POR) yönelik yaşadığı krizler de gündemdeki yerini almıştı.

İlginizi çekebilir: Rezerv Kanıtı (POR) Nedir?

Bunun yanında sektördeki gerilemenin ortasında Huobi Global, kısa bir süre önce çalışanlarının %20’sini işten çıkarmayı planladığını duyurdu. Huobi Global’in güvenilirliği hakkında soru işaretleri uyandıran bu gelişmeler sonucunda geçtiğimiz hafta borsadan yüklü miktarda çıkışlar yaşandı.

Yaşanan tüm bu gelişmelere rağmen Huobi, borsalar üzerindeki hacimler incelendiğinde, dünya genelinde ilk dört sırada yer almaya devam ediyor.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version