Muhabbit

Huobi, Polkadot Ekosistemini 5 Milyon USDT’lik Yatırım İle Destekleyecek!

Fon, geliştiricilere sponsor olmak ve Polkadot ekosistemini geliştirmek de dahil olmak üzere çeşitli etkinlikleri tanıtmak için kullanılacak.

Önde gelen kripto para birimi borsası Huobi, Polkadot ekosisteminin gelişimini ve benimsenmesini hızlandırmak için yaklaşık 5 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı.

Polkadot’a yapacağı yatırımlar aracılığıyla, ağın Web 3.0 ve geliştiriciler için daha yenilikçi fırsatlar geliştirme konusundaki ilerlemesine katkıda bulunmak isteyen Huobi, bunun yanında Polkadot için diğer önemli alanlarda da yatırım yapmayı düşündüğünü belirtti.

Polkadot, mainnet lansmanından bu yana geliştiricilerden ve diğer birçok projeden genel olarak kabul görmeye devam ediyor. Yayımlanan bir rapora göre, 300’den fazla proje polkadot blockchain ağı üzerinde yeni hizmetler sunuyor.

Son dönemlerde Polkadot’taki proje geliştirmeleri, ağın blok zinciri alanındaki en aktif ve en büyük ekosistemlerden biri olduğunun kanıtı olarak yüzde 44’ün üzerinde artış gösterdi. Bu kapsamda Polkadot ekosistemini daha da güçlendirmek isteyen Huobi Innovation Labs, ABD dolarına sabitlenmiş stablecoin olan Tether (USDT) aracılığıyla 5 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı.

Huobi sözcüsü, konu ile ilgili olarak şu açıklamaları gerçekleştirdi:

“Bunun gibi fonların blockchain teknolojisi alanının devam eden büyümesi için hayati olduğuna inanıyoruz ve bunun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Blockchain teknolojisi alanının büyütmenin her zaman bir ekip çalışması ve merkezi olmayan bir çaba olacağını söyleyen sözcü, bu kapsamda geliştiricilere, başlatıcılara ve içerik oluşturuculara fon ve destek sağlamanın, ilerlemeye devam edebilecekleri anlamına geldiğini de sözlerine ekledi.

Son olarak Huobi tarafından sağlanacak olan fonların, Polkadot ekosisteminde içerik oluşturma, etkinlikler ve diğer faaliyetlerdeki teknolojik gelişmelere destek olmak üzere kullanılacağı bildirildi.  

Daha fazla Huobi Haberi için: Huobi Haberleri

Daha fazla borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version