Muhabbit

Huobi Token Grafiğinde Takip Edilmesi Gereken Önemli seviye!

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

huobi token fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizimde Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. Huobi borsası portföyünde HT tutanlar için belirli avantajlar sağlamakta. Bu nedenle sıklıkla HT fiyat analizi hazırlıyoruz. Sizleri çok fazla bekletmeden HT fiyat analizine başlayalım.

HT Fiyat 20 Ocak 2022

10 dolar seviyesini zorlayan HT, henüz bu seviyeyi kazanmış değil. Şu an 9.86 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 20 Ocak 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 20.01.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Grafiğimizi 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğiz. Grafiğimizde Huobi borsasının sağladığı HT/USDT paritesi kullanılmıştır. Ayrıca grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafik üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmaktadır. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

HT Analiz 20 Ocak 2022

Destek ve direnç bölgelerini grafik üzerinde mor alanlar ile belirttim. HT grafiğimizin güncel durumuna bakacak olursak, 10 dolar direnç seviyesi uzun bir süredir test edilmekte. Oldukça güçlü bir direnç bölgesi olan 10 dolar seviyesi aynı zamanda psikolojik direnç bölgesi görevi görmekte. Bildiğiniz gibi kırılan güçlü direnç bölgelerinin güçlü bir destek olma potansiyeli vardır. Bu nedenle HT grafiğini uzun bir süredir yakından takip etmekteyim. Tekrar 10 dolar direnç bölgesini zorlayan HT umarım artık bu seviyeyi kazanır.

Grafikte görüldüğü gibi bu direnç bölgemiz oldukça iyi çalışmakta. Direnç bölgemizin üstüne alarm kurarak oluşabilecek fırsatlardan hızlıca haberdar olabiliriz.

HT Yorum 20 Ocak 2022

Grafiğimizi oldukça sade bir şekilde takip ediyoruz. Direnç bölgesine yakın seviyede işlem gören HT için en önemli seviyeyi yukarıda belirttim. Umarım destek bölgesine gelmeden önce direnç bölgesi aşılır ve bizlere işlem fırsatı sunar.

HT grafiğimiz için güncel değerlendirmem bu şekildeydi, grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde HT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version