Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 03.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

HT Fiyat Analizi 3-1

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizimde Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. HT destek, direnç ve trend çizgisine değineceğim bu yazımda, detaylı şekilde incelemesini yapacağım.

HT Fiyat 3 Ağustos 2021

Huobi HT/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 4.32 dolar, en yüksek değeri ise 39.91 dolar. Şu an 10 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 3 Ağustos 2021

Huobi Token HT fiyat grafiği 03.08.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman diliminde ve logaritmik ayarlardadır. Grafikteki veriler Huobi borsasının sağladığı HT/USDT verileridir. Fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

HT Analiz 3 Ağustos 2021

Grafiğimizdeki mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmaktadır. Düşen trend kırılımı ardından yaşanan yükseliş sarı ok işareti yardımıyla gösterilmiştir. HT grafiğimizi düşen trend kırılımı ardından retest sırasında paylaşmıştım. Retest ardından yaklaşık %34 oranında bir yükseliş gerçekleştirerek direnç bölgesine kadar ulaştı. 23 Temmuz tarihli fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

HT Yorum 3 Ağustos 2021

11.3 dolar seviyesindeki direnç bölgesinden tepki alan HT, 10 dolar psikolojik direnç bölgesinde işlem görüyor. 10 dolar seviyesinde destek bulamaması durumunda 0.618 geri çekilmesi 9 dolar destek bölgesinde bulunmaktadır. 9 dolar destek seviyesine kadar gerilemesi durumunda destek altı zarar kesilecek şekilde değerlendirilebilir. Diğer yandan 11.3 dolar seviyesi önemli bir direnç bölgesi olarak önümüzde duruyor. Bu bölgenin aşılması durumunda fiyatın üstündeki baskı azalacaktır.

HT hakkında güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Retest sırasında paylaştığımız grafiği değerlendirenleri tebrik eder ve bol kazançlı tradeler dilerim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version