Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 10.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

HT Fiyat Analizi 3-1

İyi akşamlar, bugünkü yazımda Huobi borsasının tokenı olan Huobi Token (HT)’ı inceleyeceğiz. Son 1-2 ayda düzenli olarak HT fiyat analizleri hazırlıyordum. Grafikler de oldukça güzel çalıştığından güzel fırsatlar yakaladık. Şimdi de grafiğin şu anki haline bir bakalım.

HT Fiyat 10 Kasım 2021

Huobi Token geçtiğimiz haftadaki yükselişiyle 11,6 dolar seviyesinin üzerine çıkmıştı. Ancak maalesef burada uzun süre kalamadı ve düşüş yaşadı. Yazıyı hazırladığım saatte 10,65 dolar seviyesinden işlem görmekte.

HT Grafik 10 Kasım 2021

Huobi Token HT fiyat grafiği 10.11.2021. 6 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Huobi borsasında listeli Huobi Token / Tether (HT/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik 6 saatlik zaman diliminde olup TradingView’den temin edilmiştir.

HT Analiz 10 Kasım 2021

Önceki Huobi Token Fiyat Analizi yazılarımı okuduysanız grafikteki bölgelere aşinasınızdır zaten. Yeşil bölgeler HT grafiğinde takip ettiğim orta vadeli destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Önceki grafiklerden farklı olarak sadece 11 dolar seviyesindeki direnç bölgesini biraz düzelttim.

Grafikte bir yükselen trend görmektesiniz. Bildiğiniz üzere trendlerde en önemli noktalardan biri fiyatın trendi test sayısıdır. Bu trendde ise fiyatın trendi 4 defa test ettiğini görmekteyiz. Bu da nispeten güvenilir bir trend olduğunu bize gösterir.

Fiyatın direnç bölgesi ile trend arasında sıkışması aslında bizim için olumlu bir şeydir. Çünkü fiyat sıkıştıkça kırılımın gelmesi daha da yaklaşır ve bunu yakalamamız kolaylaşır.

HT Yorum 10 Kasım 2021

Piyasada şu an olumlu bir hava esmekte, umarım yukarıda bahsettiğim kırılım da yukarı yönlü olur (yani direnç kırılır). Bu direnç kırılırsa bir üstteki direnci (12,60 dolar bölgesi) ilk hedef olarak alacağım. Eğer ki trend kırılırsa da 9,80 dolar seviyesini hedef olarak alacağım.

Bu analizi TradingView üzerinde görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version