Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 16.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

huobi token fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bu yazımda Huobi borsasının tokenı olan Huobi Token (HT) fiyat grafiğini inceleyeceğiz. Uzun zamandır HT grafiği için yazı hazırlamamıştım. Şimdi hep birlikte grafikteki son gelişmeler neler bir bakalım.

HT Fiyat 16 Haziran 2022

Huobi Token son 2 ayda yaklaşık %45 değer kaybı yaşadı. Dün sabah saatlerinde de 5,12 dolar seviyesine kadar geriledi. Şimdilik buradan bir tepki almış durumda. Yazıyı hazırladığım saatte 5,38 dolar bandından işlem görüyor.

HT Grafik 16 Haziran 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 16.06.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Huobi borsasında listeli Huobi Token / Tether (HT/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik 2 saatlik zaman diliminde olup TradingView’den temin edilmiştir.

HT Analiz 16 Haziran 2022

Maalesef ki bir çok altcoin gibi Huobi Token da son zamanlarda oldukça kötü bir performans sergiledi. Fiyat 5 dolar seviyelerine kadar indir. HT bu fiyatları en son Ocak 2021 yılında görmüştü.

RSI verilerine baktığımızda 14 hazirandan sonra artışta olduğunu görmekteyiz. Ancak şu an için net bir pozitif uyumsuzluk yok. İyi bir pozitif RSI uyumsuzluğu için iki RSI dip seviyesinin de 30 değerinin altında olmasını bekliyorum ben.

Fiyat hareketlerine baktığımızda fiyat halen düşük dipler ve düşük tepeler yapmaya devam ediyor. Bu da düşüş trendinin en önemli özelliğidir zaten. Düşüş trendinin son bulması ve dönüş için fiyatın yüksek tepe ve yüksek dip yapmasını gerekiyor. Burada da fiyatın yaptığı son tepe 5,75 dolar bölgesi. Buranın kırılımı yükseliş trendi için bir adım olacaktır. Ama trendi döndürebilmesi için sağlıklı bir düzelmeden sonra yeni bir tepe bölgesi daha yapması gerekir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version