Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 26.2.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

HT fiyat analizi 1

Son birkaç gündür borsa tokenları ile fiyat analizi yazı dizimize devam ediyorduk. Bugün de bunu bozmayıp bir başka büyük borsa olan Huobi’nin Huobi Token’ı için değerlendirme yapacağız. Diğer borsa tokenlarında olduğu gibi Huobi Token da güzel bir yükseliş trendi yakalamıştı. Ancak piyasadaki düşüş onu da etkiledi tabi. Şimdi fiyat grafiğine bakalım.

Huobi Token HT fiyat grafiği 26.02.2021. Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Grafiği açtığımda iki güzel trend beni karşıladı. Bunlara birazdan değineceğim ama önce destek ve direnç bölgelerinden başlayalım. Normal fiyat hareketlerinde bu bölgelerin oldukça güzel çalıştığını görmekteyiz. Ama fark ettiyseniz hızlı düşüşlerde bu bölgeler çalışsa dahi altlarında uzun fitiller bırakabiliyorlar. Burada şunu belirtmem gerek, ani düşüşlerde belirlediğiniz bölgeler çalışacak olsa dahi o anki fiyatın ivmesi ise desteğinizin altına sarkmalar görülebilir. Bundan dolayı bu tarz düşüşlerde düşen bıçağı tutmamaya çalışın. Özellikle margin işlemde bunu deniyorsanız sonu pek iyi bitmeyebilir.

Gelelim grafikteki trendlere, iki farklı trend görmekteyiz. Biri yükselen trend diğeri ise düşen bir trend. Yükselen trendin başlangıcını grafikte göremiyoruz maalesef. Çünkü daha önceki fiyat hareketlerinden başlıyor. Fiyat bu trendin altına sarkmış olsa da tekrar üzerine çıkmış durumda. Büyük bir trend olduğu için trendin altında bir saatlik mum kapanışını kırılım olarak almak yanlış olacaktır. Diğer trendimiz ise bir düşen trend. Fiyatın bu trendi üç defa test ettiğini görmekteyiz. Bundan dolayı bu trende güvenebilirim, ama fiyatın tekrar bu trendi test ederkenki hareketini de dikkatlice inceleyeceğim. Trendlerin hedefleri değişkendir. Bundaki en önemli unsur trendin kırıldığı yerdir. Bu trend henüz kırılmadığı için şu an direkt bir hedef vermek yanlış olacaktır. Ancak destek ve direnç bölgelerini grafikte belirtmiştim zaten trendin hedefini belirlerken de bunları kullanacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version