Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 29.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

HT fiyat analizi 1

Herkese selamlar ben Draco. Bugünkü fiyat analizi yazımda inceleyeceğim coin Huobi Token. Zaten isminden de anlaşılacağı üzere Huobi borsasının coini. Huobi de kripto para piyasasının en büyük borsalarından biri olduğu için coinin arkasında büyük bir güç bulunmakta. Grafikte güzel bir de trend bulunmakta. Bundan dolayı lafı uzatmayıp hemen grafiğe geçmek istiyorum.

Huobi Token HT fiyat grafiği 29.05.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Grafikteki yeşil alanlar destek ve direnç bölgelerimiz. Aslında ben bu bölgeleri saatlik zaman diliminde takip ediyordum. Ancak grafiği 4 saatliğe alınca alanlar çok fazlaymış gibi göründü. Ama dediğim gibi bu bölgeleri saatlik grafik için hazırladım.

Huobi Token Grafiğindeki Son Durum

Açık konuşmak gerekirse son birkaç gündür sadece majör coinlere yoğunlaşmıştım. Sadece onların grafiklerini takip edip onları analiz ediyordum. Bugün hangi coin için fiyat analizi hazırlayayım diye düşünürken Huobi Token grafiğini açtım ve bu güzel trend ile karşılaştım.

Bahsettiğim trendi yaklaşık 2 hafta önce hazırladığım Huobi Token Fiyat Analizi yazımda belirtmiştim. İlgili yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. O yazımda belirttiğim trendin henüz kırılmamış olduğunu gördüm. Aslında bu süre zarfında fiyat bu trendi fazla sayıda test ederek daha da güvenilir hale getirmiş. Bunun için okurlarıma da teşekkür etmem gerek. Sizler için bu fiyat analizi yazısını hazırlamayacak olsaydım bu trendi kaçırmış olacaktım.

Şimdi gelelim Huobi Token için nasıl bir strateji oluşturabileceğimize. İlk olarak sizin de bildiğiniz üzere bu tarz trendler kırılmadan trade edilmez. Yani oldukça riskli olacaktır. Bundan dolayı ilk olarak takip edip kırılımı beklememiz gerekiyor. Kırılım bölgesine göre oluşturduğu son dip bölgesini stop olarak almayı planlıyorum. Eğer bu dip bölgesi çok uzak bir nokta olursa da farklı bir setup kurup buradan ve twitterdan paylaşacağım.

Hedef bölgesi için de büyük zaman dilimindeki direnç bölgelerini kullanacağım. Ama bunu şimdiden belirtmem zor çünkü henüz kırılım gerçekleşmedi. Hedefi de kırılım bölgesine göre belirlemek durumundayız.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version