Muhabbit

Huobi Token HT Garip Hareketlerine Devam Ediyor

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

huobi token fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bu yazımda Huobi borsasının tokenı olan Huobi Token (HT) grafiğini inceleyeceğim. Önceki Huobi Token fiyat analizi yazılarımda 4,30 dolar bölgesinde bulunan bir destek seviyesinden bahsetmiştik. Fiyat burayı çok sayıda ve garip bir hareketler yaparak test ediyordu (Biraz grafikte gördüğünüzde anımsayacaksınız bu desteği). Şimdi ise fiyat bu desteğin üzerindeki başka bir destek üzerinde garip hareketlerine devam ediyor. Şimdi daha yakından inceleyelim.

HT Fiyat 17 Eylül 2022

Yaklaşık 3 hafta önce Huobi Token fiyatı 5 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve 5,30 dolar bölgesini gördü. Ancak sonrasında fiyatta düşüşler yaşanmaya başladı. Yazıyı hazırladığım sırada 4,60 dolar bölgesinden işlem görüyor.

HT Grafik 17 Eylül 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 17.09.2022. 6 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Huobi borsasında listeli Huobi Token / Tether (HT/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik 6 saatlik zaman diliminde olup TradingView’den temin edilmiştir.

HT Analiz 17 Eylül 2022

Grafikteki yeşil bölgeler farklı zaman dilimlerine ait destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bununlar birlikte grafiğin alt bölümünde bulunan kırmızı yatay çizgi de bir süredir takip ettiğimiz destek bölgelerinden biridir. Yazının başında bahsettiğim yer de bu bölgeydi (4,30 dolar bölgesi).

Önceki yazılarda 4,30 desteği üzerinde konuşuyorduk. Ancak fiyatın yükselmesiyle beraber artık bir üst destek üzerinde hareket etmeye başladığını görmekteyiz. Bu destek 4,57 dolar bölgesinde bulunuyor. Ağustos ayının sonundan itibaren yaptığı harekete baktığımızda bu bölgenin oldukça güzel bir şekilde çalıştığını görmekteyiz. Bu kısa süre zarfında fiyat bu bölgeyi 3-4 defa test etmiş durumda. Bu hareket yapısına baktığımızda alçalan üçgen formasyonuna benzediğini görmekteyiz. Ancak sürekli ani hareketler yaptığı ve uzun mum fitilleri oluşturduğu için üçgenin üst bandı için çizilecek bir düşen trend belirlemek oldukça zor.

Şu an için 4,30 dolar desteğinin oldukça güzel çalıştığını görmekteyiz. Ancak son birkaç gündür fiyatın bu destekten tepki almadığını görmekteyiz. Eğer ki burası kırılırsa altındaki 4,30 dolar bölgesini takip edeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde HT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version