Muhabbit

Huobi Token HT Kritik Desteğini Kırdı

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ht Fiyat Analizi (2)

Herkese iyi akşamlar, bu yazımda Huobi Token’a ait fiyat grafiğinin son durumunu inceleyeceğim. Gönül isterdi ki olumlu haberleri buradan size vereyim. Ancak başlıktan da anlayacağınız üzere grafikteki önemli desteklerden biri kırılmış durumda. Şimdi grafik üzerinde daha detaylı bakalım.

HT Fiyat 2 Ekim 2022

Huobi Token yaklaşık iki saat önce 4,30 dolar civarından işlem görmekteydi. Sonrasında desteğin kırılmasıyla birlikte fiyat 4 doların da altına indi ve 3,80 dolar civarına kadar geriledi. Yazıyı hazırladığım sırada 4 dolar bölgesinden işlem görüyor.

HT Grafik 2 Ekim 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 02.10.2022. 6 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Huobi borsasında listeli Huobi Token / Tether (HT/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik 6 saatlik zaman diliminde olup TradingView’den temin edilmiştir.

HT Analiz 2 Ekim 2022

Grafikteki yeşil bölgeler orta/uzun zaman dilimlerine ait destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bunlara ek olarak grafikteki kırmızı yatay çizgi de bizim için oldukça önemli bir seviyeydi. Bu bölgeyi uzun zamandır takip ediyorduk ve fiyat buradan çok sayıda tepki almıştı. Ancak maalesef ki birkaç saat önce fiyat burayı kırdı ve kırmasının ardından kısa süre içerisinde %10’dan fazla değer kaybetti. Grafikte 3,85 dolar bölgesinde bir destek olduğunu görmekteyiz. Şu an için fiyatın o bölgeden tepki aldığını görmekteyiz. Fiyat aldığı tepki ile beraber yeniden 4 dolar seviyesinin üzerine çıkmış durumda.

Bu tarz hareketlerde oldukça dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü fiyat ani yükseliş veya düşüş yaptığında bunun devam hareketi de genellikle aynı hızda olmaktadır.

Grafikteki 3,85 dolar bölgesi şu an için bir destek olarak çalışmış olsa da açıkçası pek güvenmiyorum oraya. Bana göre grafiğin altında bulunan 3 dolar bölgesi çok daha sağlam bir bölge.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde HT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version