Muhabbit

Huobi Türkiye ve Waves Türkiye Birlikte Ödüllü Etkinlikler Düzenliyor!

Huobi Türkiye ve Waves Türkiye birlikte ödüllü etkinlikler düzenliyorlar.

waves huobi

Huobi Türkiye ve Waves Türkiye birlik olup Türk kripto para topluluğuna ödül havuzu 2 bin tl olan bir Twitter etkinliği düzenleme kararı aldı! Toplamda 2 bin tl olan ödül 10 şanslı kişiye dağıtılacak. Huobi Türkiye, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla etkinliği duyurdu.

Kazanmak İçin Ne Yapılmalı?

2 bin tl ödül havuzlu etkinliğe katılmak ve 10 şanslı kişiden biri olmak için yapılması gerekenler çok basit.

Ödüllü Etkinlikler Bitmiyor!

Waves Türkiye etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Huobi Türkiye ile olan etkinliğinin tweet’i retweet’leyerek güncel etkinliklerini paylaşan Waves Türkiye’nin etkinlik programına birlikte bakalım.

Etkinliklerin ilki 6 Mart 2021 Cumartesi günü saat 21:00’da gerçekleşecek olan Quiz etkinliği oluyor. Etkinliğin ödül havuzu 300 TRYN olup Waves Türkiye’nin Telegram kanalında gerçekleştirilecek.

İkinci etkinlik ise Huobi Türkiye ile ortak bir AMA etkinliği oluyor. 8 Mart 2021 Pazartesi günü saat 21:00’da gerçekleşecek olan AMA etkinliğinin ödül havuzu 2 bin tl olmakta. Bununla birlikte Huobi Türkiye ve Waves Türkiye’nin ortak AMA etkinliği Huobi Türkiye’nin Telegram kanalında gerçekleşecek.

Üçüncü etkinlik ise daha önce bahsettiğimiz Huobi Türkiye ve Waves Türkiye Twitter etkinliği oluyor. Ödül havuzu 2 bin tl olan etkinliğe son katılım tarihi ise 12 Mart 2021 Cuma günü 19:00 oluyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version