Muhabbit

Huobi Türkiye’den Topluluğa Özel Kampanya!

12.500 $’lık puan kartı ve 1.000 USDT’lik ödülden pay almak için yapılması gereken oldukça basit birkaç görev bulunuyor.

huobi kripto para borsası

Huobi Türkiye yeni kampanyası ile birlikte topluluğa ödüller dağıtmaya hazırlanıyor.

12.500 $’lık puan kartı ve 1.000 USDT’lik ödülden pay almak için yapılması gereken oldukça basit birkaç görev bulunuyor.

Görevleri tamamladıkça artan puanlarınız ile ödül havuzundan daha çok pay almaya hak kazanacaksınız.

İşte Görevler

Twitter’da Huobi Türkiye ve Alphan Göğüş hesaplarını takip etmekle işe başlayabilirsiniz. İkinci olarak ise özel videoların paylaşıldığı Huobi Türkiye Youtube hesabını takip etmeniz gerekiyor.

3’üncü adımda Huobi Türkiye’nin resmi Telegram grubuna katılmanız gerekmekte. Huobi’ye üye olup kimlik doğrulama işlemlerini tamamlamanızın ardından arkadaşlarınızı da kampanyaya davet etmeniz halinde puanların önemli bir kısmını toplamış oluyorsunuz.

25 Haziran’a kadar devam edecek kampanyadan ödül kazanmak için hızlı olmanızda fayda var.

Kampanyaya burada bulunan link üzerinden katılabilir ve diğer görevleri inceleyebilirsiniz.

Yeni Komisyon Oranları

Huobi geçtiğimiz günlerde Türk kullanıcılarına özel yeni komisyon oranlarını duyurmuştu. Yeni oranlar ile birlikte piyasa yapıcı ve alıcı farklı olmaksızın tüm paritelerde artık % 0.099’luk bir komisyon uygulanıyor.

Daha az komisyon ödemek isterseniz de Huobi’nin kendi tokeni olan Huobi Token (HT) sahibi olmanız gerekmekte. Komisyonları HT ile ödemeyi seçmeniz durumunda komisyon oranı % 0.07’ye kadar düşmekte.

OGN Huobi’de Listelendi

Ek olarak Huobi bugün yapılan duyuru ile birlikte Origin’i (OGN) listelediğini duyurdu. Listeleme kampanyası kapsamında Huobi’de OGN tutan kullanıcılar, 100.000 $ değerindeki OGN havuzundan pay alacak. OGN kampanyası ile ilgili detaylara ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version