Muhabbit

Huobi ve Shiba Inu BitMart’a Destek Olacak!

Huobi Global ve Shiba Inu, BitMart’a destek olacak!

Huobi

Huobi Shiba muhabbit

Geçtiğimiz günlerde BitMart borsasına yapılan saldırının ardından Huobi ve Shiba Inu, borsaya destek olacaklarını açıkladı.

Geçtiğimiz pazar günü (05.12.2021) BitMart’ın, Ethereum ve Binance Smart Chain üzerinde yer alan sıcak cüzdanları saldırıya uğradı. Bilgisayar korsanları, Ethereum cüzdanlarından 100 milyon $, BSC cüzdanlarından 96 milyon $’ın üzerinde para çaldı.

BitMart CEO’su Sheldon Xia saldırıyı onayladıktan kısa bir süre sonra Huobi, BitMart’ın borsadan çıkarılan fonların izlenmesine ve eşleştirilmesine yardımcı olacağını duyurdu.

Bir haber ajansı ile röportaj yapan Jeff Mei, bu tür saldırılar ile mücadele konusunu çok önemsediğini belirtti:

Borsalar, kullanıcılarının güvenliği için yaşanan ihlalleri en kısa sürede bildirmeli ve kayıp fonların araştırması konusunda şeffaf davranmalıdır.

Ayrıca Mei, kullanıcıların yatırımlarını tek bir cüzdanda tutmaması gerektiğine vurgu yaptı. Aynı zamanda kullanıcılar, kullandıkları platformda bir açık tespit ettiklerinde ya da potansiyel bir güvenlik ihlaline sebep olabilecek bir durum ile karşılaştığında, borsa personelini bilgilendirmesi gerektiğini de söyledi.

Huobi ve Shiba Inu Destek Oldu!

Bunun dışında popüler meme token Shiba Inu da, ShibaSwap için güvenlik tehditlerini incelerken konuya yardımcı olmak istediğini belirtti.

Ayrıca Xia, bu saldırıdan etkilenen tüm kullanıcıları kendi fonlarıyla destekleyeceklerini söyledi.

Yaşanan bu saldırı, borsanın tüm faaliyetlerini geçici olarak durdurmasına yol açtı. Ancak Xia’ya göre BitMart, en geç salı gününe kadar bütün hizmetlerini tekrardan başlatacak.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version