Muhabbit

Huobi Ventures GameFi Sektörüne Yatırım Yapıyor!

Huobi Ventures, oyun sektörüne yatırım yapacak!

Huobi

Huobi

Kripto para borsası Huobi’nin özel yatırım kolu olan Huobi Ventures merkeziyetsiz finans özelliklerini oyunlar ile birleştiren GameFi projelerine yatırım yapmak için 10 milyon $’lık bir fon oluşturduğunu duyurdu.

Fon, blockchain oyunlarını DeFi mekanizmalarını süsleyen projelere doğrudan yatırım yapacak. GameFi modelleri, kullanıcıların “kazanmak için oyna” gibi özellikler aracılığı ile gelir elde etmesini sağlar.

Bildirilenlere göre 5 Ağustos’ta, Huobi Ventures tarafından varlık yönetimine odaklanan DeFi projeleri için 100 milyon $’lık bir fon tahsis edilmişti.

Huobi’nin yatırımı için listeye alınan projeler, Huobi Group, Huobi X Center ve Huobi Eco Chain’den (HECO) fon ve destek alacak.

Ayrıca yatırım yapılan şirketler ve projeler, Huobi’nin halkla ilişkiler desteğini, finansal ve yasal destek, proje dağıtımı için teknik destek ve ticari yardım alacak.

Huobi Ventures’ın yöneticisi Unica Yin, verdiği bir röportajda oyun endüstrisinin oyna-kazan modelinin astronomik bir büyüme kaydettiğini belirtti:

İleriye dönüp bakacak olursak, blockchain teknolojisinin oyun modellerinde devrim yaratma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyoruz.

Huobi Ventures, bugüne kadar blockchain teknolojisine HECO ekosistemine ve NFT’lere özgü üç ayrı fon başlattı. Yin, Huobi’nin yatırım fonunun etkili GameFi projeleri oluşturmaya yardımcı olacağını umuyor.

Ayrıca Yin, “Bu projelerin ölçeklenmesine ve Huobi Group’un ekosisteminden faydalanmasına yardımcı olacak desteği ve kaynağı projelere sunacağız.” şeklinde bir açıklama daha yaptı.

GameFi alanındaki oyna-kazan modeli gittikçe popülerleşirken, NFT odaklı bir oyun topluluğu olan Crypto Gaming United, tam 5 milyon $’lık başlangıç fonu toplamayı başardı.

Perşembe günü ise bir blockchain oyun platformu olan DeFi Land, Solana ekosisteminde yeni bir oyun geliştirmek için 4.1 milyon $’lık yatırım aldığını duyurdu.

Hala Huobi hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version