Muhabbit

Huobi Zone 14-18 Mart 2022: Neler Oldu?

Huobi Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, 14-18 Mart 2022 haftasında kripto para piyasasında yaşanan önemli gelişmeleri değerlendiriyor.

huobi zone beste naz süllü muhabbit

huobi zone beste naz süllü muhabbit

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasası ile ilgili bazı önemli gelişmeleri Huobi Türkiye’nin video paylaşım platformu Youtube’taki kanalında günlük olarak değerlendirmeye başladı.

Hafta boyunca kripto para piyasasında yaşanan gelişmeler, Beste Naz Süllü tarafından Huobi Zone’da değerlendirildi.

Bu Hafta Huobi Zone’da Yer Alan Önemli Gelişmeler

Huobi Zone 14 Mart 2022: Bitcoin Yasaklanacak Mı?

Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, geçen hafta Insider ile kripto para birimleri hakkında konuştu.

Avrupa Parlamentosu Ekonomik ve Finansal İşlemler Komitesi üyeleri, piyasadaki Kripto Varlıklar’ın (MiCA) Avrupa Birliği içinde PoW tabanlı kripto para birimlerini yasaklayabilecek bir tasarıya karşı oy kullanıyor.

Huobi Zone 15 Mart 2022: Bitcoin Neden Yükselemiyor?

Avrupa Parlamentosu Ekonomik ve Finansal İşlemler Komitesi üyeleri, piyasadaki Kripto Varlıklar’ın (MiCA) Avrupa Birliği içinde PoW tabanlı kripto para birimlerini yasaklamaya yönelik olan yasa tasarısını reddetti.

Ripple; yeniNFT platformuna şarkıcı, müzisyen, içerik yaratıcısı, oyun tasarımcısı ve farklı sanatçı gruplarından yaklaşık 4.000 kişinin 250 milyon dolardan fazla ‘kreatör fonuyla‘ katılım gerçekleştirdiğini duyurdu.

Japonya, yaptırım listesinde olan kripto paraların işlemlerini Rusya’da engellemek için araştırma yapıyor. Rus hesaplarını donduruyor.

Huobi Zone 16 Mart 2022: Bitcoin’de Ani Hareket!

Ukrayna hükümeti ülkenin Rusya’ya karşı savaşının desteklenebilmesi için yapılan kripto para yardımlarının toplanabileceği bir web sitesi kurdu. 

Meta ve Instagram CEO’su Mark Zuckerberg, Teksas’taki bir konferansta video ve resim paylaşma platformu Instagram’ın NFT’leri entegre etmek için çalıştığını açıkladı.

Huobi Zone Beste Naz Süllü 16 Mart 2022

Huobi Zone 17 Mart 2022:

Rusya’nın Ukrayna işgali devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky, ülkede kripto para varlıkları yasallaştıran “sanal varlıklar üzerine” isimli yasayı resmen imzaladı.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) ekosisteminde kullanmak üzere ApeCoin’i çıkartıyor. ApeCoin, oynadıkça kazan oyunlarında yerel tokenı olarak kullanılacak.

Huobi Zone 18 Mart 2022: Bitcoin’de Metrikler Toparlanıyor!

Üç Avrupa Finansal Düzenleyici Kurulu (ESA), Perşembe (17 Mart 2022) günü kripto paraların riskleri hakkında ortak bir uyarı yayımladı.

Huobi Zone Beste Naz Süllü 18 Mart 2022

Huobi hesabınız yoksa, avantajlardan yararlanmak ve Muhabbit ekibine destek olmak için buradan hesap açabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version