Muhabbit

Huobi Zone 14-18 Şubat 2022: Neler Oldu?

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, 14-18 Şubat 2022 haftasında kripto para piyasasında yaşanan önemli gelişmeleri değerlendiriyor.

huobi zone beste naz süllü muhabbit

huobi zone beste naz süllü muhabbit

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasası ile ilgili bazı önemli gelişmeleri Huobi Türkiye’nin video paylaşım platformu Youtube’taki kanalında günlük olarak değerlendirmeye başladı.

Hafta boyunca kripto para piyasasında yaşanan gelişmeler, Beste Naz Süllü tarafından Huobi Zone’da değerlendirildi.

Bu Hafta Huobi Zone’da Yer Alan Önemli Gelişmeler

Huobi Zone 14 Şubat 2022: Kriptonun Aşka Etkisi!

ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), kripto para birimi dolandırıcılıklarında aşk ve romantizmi kullanarak insanları kandıran hesaplar konusunda kullanıcıları uyardı.

Huobi Zone 14 Şubat 2022

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, dijital euronun nakit paranın yerini almayacağını, iki kavramın birbirini tamamlayacağını söyledi. Bununla birlikte dijital euro’yu 2023 yılında tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Huobi Zone 15 Şubat 2022: Stablecoinler Senatoda!

BlockFi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) devam eden soruşturmalarını sonuca erdirmek için 100 milyon dolarlık cezayı ödemeyi kabul etti.

Önde gelen moda markası Victoria’s Secret bir dizi ticari marka tescil başvurusunda bulunarak metaverse’e giriş için kolları sıvadı.

Huobi Zone 16 Şubat 2022: Bitcoin Aldım!

JPMorgan, 1 trilyon dolarlık bir fırsat olarak değerlendirdiği metaverse sektöründe, resmi olarak ilk büyük banka oldu.

Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, enerjinin bol olduğu yerlerde kripto para madenciliğine izin verilmesi gerektiğini belirtti.

Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko’nun, ülkesinde kripto para faaliyetlerini resmi olarak desteklediğini doğrulayan bir kararı imzaladığı duyuruldu.

Huobi Zone 17 Şubat 2022: Ripple Duruşması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Politika faizi sabit tutuldu.

Huobi Zone 17 Şubat 2022

Üç ABD senatörü, El Salvador’un Bitcoin yasasının işleyişini detaylandıran rapor hazırladı ve riskleri azaltmak için yeni bir tasarı sundu.

Huobi Zone 18 Şubat 2022: Ripple Belgeleri!

Warren Buffet’ın şirketlerinden Berkshire Hathaway’in Başkan Yardımcısı Charlie Munger, son zamanlarda kripto paralarla ilgili birçok eleştiride bulundu.

Ukrayna Parlamentosu, Bitcoin için oluşturulan yasa tasarısını onayladı ve Bitcoin artık Ukrayna’da yasal hale geldi.

Huobi hesabınız yoksa, avantajlardan yararlanmak ve Muhabbit ekibine destek olmak için buradan hesap açabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version