Muhabbit

Huobi Zone 28 Eylül 2021: Çin’in Baskıları Artarak Devam Ediyor!

Huobi Zone 28 Eylül yayında!

huobi zone beste naz süllü muhabbit

huobi zone beste naz süllü muhabbit

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasası ile ilgili bazı önemli gelişmeleri Huobi Türkiye’nin sosyal video paylaşım platformu Youtube’taki kanalında günlük olarak değerlendirmeye başladı.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Çin’in kripto para ve kripto para madenciliği üzerine olan baskıları devam ederken çok önemli bir gelişme meydana geldi. Çin’in e-ticaret devi Alibaba, 8 Ekim 2021 tarihinden itibaren platformunda kripto para madenciliği ile alakalı ürünleri satmayacağını açıkladı.

Çin’in baskıları devam ederken, Çin merkezli Ethereum madencilik havuzu BeePool, bugün (28 Eylül 2021) yaptığı bir duyuru ile 15 Ekim tarihinde faaliyetlerine son vereceğini açıkladı.

Son hamle olarak da Çin, en popüler iki kripto para veri sağlayıcısı CoinMarketCap ve CoinGecko’ya erişim engeli getirdi.

Beste Naz Süllü’den Günün Öne Çıkan Kripto Para Yorumları

Bitcoin yorum: 39K altı stop-loss kullanmayı unutmayalım. 47.500 noktası kırılmadan yeni pozisyon alımlarını önermiyoruz.

Ethereum grafik: Dün tam harekette bulunmak üzereyken 3156 noktasını kıramayarak geri döndü. Destek ve stop-loss noktamız: 2896

AVAX yorumu: 30 Eylül’de Apricot güncellemesi var. Destek noktası 64 dolar.

ALGO coin yorum: Eğer hâlihazırda pozisyonunuz varsa 1.66 noktası desteğiniz olabilir. Ancak pozisyonu olmayanlara 1.82 noktasını geçmeden önce ALGO almalarını tavsiye edemeyiz.

Polkadot coin grafik: Aynı ALGO gibi trendine tutunmaya devam ediyor 26.60’ın altı stop-loss noktası. Eğer düşüş hareketi başlarsa %30 kadar gerileyebilir.

Huobi hesabınız yoksa, avantajlardan yararlanmak ve Muhabbit ekibine destek olmak için buradan hesap açabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version