Muhabbit

Huobi’den XRP/DOGE Alım Satım Yarışması! 80 Bin Dolarlık Ödül Havuzu!

Huobi Global, son zamanların gözde kripto paraları XRP ve DOGE ile 80 bin dolarlık ödül havuzlu alım satım kampanyası düzenliyor.

huobi xrp/doge

Kripto para borsası Huobi Global, son zamanların gözde kripto paraları XRP ve DOGE ile alım satım kampanyası düzenliyor. Toplamda 80 bin dolarlık ödül havuzu, XRP veyahut DOGE alım satımı yapan yatırımcıları bekliyor.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden Türkiye kullanıcılarıyla da paylaşılan kampanya, 2 kısımdan oluşuyor. Bununla birlikte 3 ek “meydan okuma/challenge” mevcut.

Birinci Aşama

Ödül havuzu 30 bin dolar olan kampanyanın birinci aşaması XRP/DOGE alım satımına dayanıyor. XRP/DOGE alım satımı yapan yatırımcılar 30 bin dolarlık ödül havuzundan pay alacak. 17 Nisan günü Türkiye saati ile 03:00’da başlayıp 22 Nisan günü TSİ 03:00’da sona eriyor.

İkinci Aşama

İkinci aşama ise XRP Swap vs DOGE Swap’a dayanıyor. Tahmin eden kullanıcılar 50 bin dolarlık ödül havuzundan pay alacak. 19 Nisan günü Türkiye saati ile 05:00’da başlayıp 25 Nisan günü TSİ 11:00’da sona erecek.

Meydan Okuma I

Yeni kullanıcılara özel olan kampanyada, XRP/DOGE için spot işlem hacmi en az 200 USDT olan kullanıcılar 5 bin dolarlık ödül havuzundan eşit şekilde pay alacak.

Meydan Okuma II

Meydan okumanın devam ettiği 5 günlük süre boyunca, Grid trading hariç olmak üzere günlük net spot işlem hacmi en az 10 USDT olan kullanıcılar, 3 bin dolarlık XRP ve DOGE ödül havuzundan eşit pay alacak.

Kampanya boyunca, Grid trading hariç olmak üzere günlük net spot işlem hacmi en az 500 USDT olan kullanıcılar, 20 bin dolarlık XRP ve DOGE ödül havuzundan eşit pay alacak.

Meydan Okuma III

Verilen üç görevi tamamlayan kullanıcılar 2 bin dolarlık XRP/DOGE ödül havuzundan pay alacak.

  1. Kampanya boyunca XRP/DOGE alım satımı yapmak
  2. Kampanya posterini ve kullanıcının davet linkini Twitter veyahut Facebook üzerinde #BuyXRPonHuobi, #BuyDOGEonHuobi tag’lerinden biriyle paylaşmak
  3. Yapılan paylaşımın ekran görüntüsünü belirtilen linke yüklemek.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version