Muhabbit

ICRYPEX Borsasından 15.000 TL’ye Varan Hediye!

ICRYPEX borsasında çifte etkinlik var!

Türkiye merkezli kripto para borsası ICRYPEX, yeni kampanyası ile “Hediye Kripto Kutusu” dağıtıyor.

29 Eylül 2022 tarihinde başlayan etkinlik 15 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. ICRYPEX’e yeni kayıt olan kullanıcıların hesabına hediye kutusu tanımlanacak. Ayrıca kullanıcının referansıyla kayıt olan yeni kullanıcıların KYC1 kimlik doğrulaması halinde hesabına ekstradan hediye kripto kutusu tanımlanacak.

Hediye kripto kutularının içinde BTC, ETH, AVAX, SHIBA, DOGE cinsinden 15 TL ila 15.000 TL arasında rastgele bir varlık bulunuyor. Bu varlıklar kazanıldıktan sonra hesaba anında işlenecek.

Etkinlikten faydalanarak hediye kripto kutusu ödülü alabilmek için sadece yeni hesap açmak ve referans sistemi gerekiyor. Eski hesaplar bu etkinlikten faydalanamıyor. Etkinlikte 100.000 adet hediye kutusu bulunuyor. Yapılan açıklamaya göre kutular, bitiş tarihinden erken biterse etkinlik sona eriyor.

ICRYPEX Borsası Airdrop Etkinliği

Borsada aynı zamanda FTVT token airdrop’u düzenleniyor. 11 Kasım 2022 tarihinde başlayan etkinlik 30 Kasım 2022 saat 00.00’da alınacak ekran görüntüsüyle sona erecek.

Kampanya kapsamında ALTAY ve EDIS Token sahiplerine; 50.000 token’a kadar %1, 50.000 ve üzeri miktarlardaki tokenlar için ise %2 oranında FTVT token dağıtılacak. Şartları sağlayan ICRYPEX kullanıcılarına dağıtılacak FTVT token ödülü 12 ay kilitli şekilde tanımlanacak.

Kampanyadan ödül alabilmek için; ekran görüntüsü anında, hesapta en azından 1000 adet ALTAY veya 1000 adet EDIS token bulunması gerekiyor. Kullanıcıların hesabında EDIS ve ALTAY tokenların toplamından 50.000 veya üzeri olması ödül miktarını %2 yapmıyor, %2 ödül alabilmek için ALTAY veya EDIS tokenlarından en az birinden 50.000 adet olması gerekiyor.

Kampanya koşullarında istenen bir başka şart ise son 30 gün içerisinde 50.000 TRY değerinde kripto para işlem hacmine ulaşılması.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version