Muhabbit

Immutable X (IMX) 12 Milyon Dolar Yatırım Topladı!

NFT odaklı bir Layer 2 (Katman 2) çözümü olarak öne çıkan proje, IMX token satışı ile 12.5 Milyon $ fon topladı.

immutable

immutable

Immutable X 12.5 Milyon $ yatırım toplamayı başardı. NFT odaklı bir Layer 2 (Katman 2) çözümü olarak öne çıkan proje, IMX token satışı ile 12.5 Milyon $ fon topladı.

Coinlist üzerinde gerçekleşen satış ile birlikte fonlamasını gerçekleştiren proje, 720,000 kayıt almasına rağmen, 25,000 kişiye ulaşabildi. 25,000 token sahibi ile hayatına başlayan IMX token, 12.5 Milyon $’lık fonu 1 saatten kısa bir süre içinde toplamayı başarırken, borsalardaki listeleme öncesi ilk satış bu şekilde gerçekleşmiş oldu.

Avusturalya merkezli bir startup olan Immutable tarafından ortaya konan Immutable X’in amacı, işlem ücretlerini sıfıra indirerek anlık transferlerin önünü açmak olarak tanımlanıyor.

60 Milyon $ Fonlama Toplanmıştı

Eylül ayının başında 60 Milyon $’lık bir fonlama daha gerçekleştiren proje, Seri B fonlamasının ardından Coinlist üzerinde token satışı gerçekleştirmiş oldu.

BitKraft Ventures ve King River Capital’ın liderliğinde gerçekleşen fonlamaya Prosus Ventures, Galaxy Interactive, Fabric Ventures, Alameda Research, AirTree Ventures, Apex Capital ve VaynerFund da katılmıştı.

2021 yılının Nisan ayında başlatılan Immutable X’in en kısa sürede borsalarda yer alması bekleniyor.

Son Yazılar

Exit mobile version