Muhabbit

Impossible Finance 6. Araştırma Raporunu Yayımladı!

Impossible Finance 6. Araştırma raporunu yayımladı.

Impossible Finance

Impossible Finance

Impossible Finance, periyodik olarak yayımladığı araştırma raporunun 6’ncısını paylaştı!

Bildiğiniz gibi üç yıl önce Pokémon GO, tüm zamanların başarılı mobil oyunu konumuna geldi ve yayınlandığı ilk aydan itibaren ciddi indirme sayılarına ulaştı.

Bununla birlikte oyun içi satın alımlar da oldukça popülerdi ve kullanıcılar oyuna para harcarken çekinmiyordu.

Bunu bir fırsat olarak gören blockchain geliştiricileri, oyundaki değerleri gerçek anlamda serbest bırakmak adına blockchain tabanlı oyunlara yöneldi.

Geliştiriciler, oyun içi varlıkları, varlığın mülkiyetini ve özgünlüğünü blockchain içinde doğrulamak için NFT’leri kullanmaya başladı.

Bu sayede, oyun içi varlıklar ve finansal piyasaların değerini aynı yerde birleştiren, GameFi sektörü ortaya çıktı.

GameFi, sanal dünyada çevrim içi bir para kazanma kültürü yaratmak için ortaya çıktı.

Kullanıcılar bu sayede artık daha fazla para kazanma şansına sahipler. En popüler blockchain oyunlarından biri olan Axie’de oyuncular, ayda ortalama 400 $ değerinde harcama yapıyor.

Axie Infinity’nin GameFi sektörüne kattıkları göz ardı edilemez.

GameFi, geleneksel oyunlar ile potansiyel olarak rekabet edebilecek kalitede oyunlar üretmek için bir kilit rol olarak görünüyor. Bu sayede oyuncular, oyunda harcadıkları vakitleri bir şekilde finansal özgürlüğe dönüştürebiliyor.

İlginizi çekebilir: Impossible Finance Nedir?

Genopets Projesine Genel Bakış

Genopets, Solana ağı üzerinde geliştirilen, oynaması ücretsiz ve oyna-kazan türünde bir mobil oyundur.

Oyun, ülkemizde sanal bebek olarak bilinen Tamagotchi’den unsurları, Pokémon’un evrim ve savaş niteliklerini ve Strava’nın sosyal teşvik unsurlarını içeriyor.

Genopets, Nintendo Wii, Pokémon GO ve VR tarafındaki mekanikleri birleştirerek yeni bir konsepti ortaya sunuyor.

Genopets, dijital varlıkların sahipliği ile gerçek hayattaki etkileşimi ödüllendirerek amaca yönelik bir oyun sunuyor. Sonuç olarak, Genopets, kişisel aktiviteleri ödüllendirerek geleneksel mobil oyunların ötesinde bir tecrübe sunuyor.

Genopets’in sunduğu ekonomik model, tüm oyunculara fayda sağlamak üzerine kurulu. Oyuncular Genopet’leri ücretsiz olarak oluşturup, satışa sunabilecek. Bu sayede oyun evreninde bir NFT platformu oluşturulmuş olacak.

Ayrıca oyun içi satılan kristaller ile Genopet’lerinizin evrimini sağlayabilir, benzersiz nitelikler ve becerilerin kildini açabilirsiniz. Bu sayede Genopet’leriniz, daha da değerli hale gelebilir.

Projenin Öne Çıkan Unsurları

Genopets, hareket et ve kazan biçimini pandemi dolayısıyla yeteri kadar hareket edemeyen kişiler dolayısıyla geliştirdiğini belirtiyor. Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde birçok kişi yeteri kadar aktif şekilde hareket etmiyor.

Bunun yanı sıra bazı zamanlarda hareket etmekten çekinen kullanıcılar, yine Genopets’i oynayabilecek. Genopets, oyunculara evcil hayvanlarıyla etkileşime girmenin birçok yolunu sunacak.

Bu sebeple Genopets, bir oyun olmaktan ziyade yaşam tarzına hitap etmesiyle öne çıkıyor. Yani kullanıcılar oyun oynarken para kazanabilecek, eğlenebilecek ve vakit geçirebilecek.

Impossible Finance Hakkında

Impossible Finance, eski Binance çalışanları ve DeFi uzmanları tarafından yönetilen bir platform olarak öne çıkıyor.

Hedef kullanıcı kitlesine sunulacak blockchain projelerini destekleyen protokol, kullanıcılarına iyi bir ekosistem sunmaya özen gösteriyor.

Impossible Finance, kullanıcıların yatırımları için daha adil bir ortam, daha uygun bir platform ve iyi getiriler sunmak adına çalışıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version