Muhabbit

Impossible Finance “Ariadne” IDO’sunu Gerçekleştiriyor!

Impossible Finance yeni bir IDO daha gerçekleştirecek.

impossible finance

impossible finance

Multi-chain (çok zincirli) ürünlerden oluşan yerel bir DeFi ekosistemi olan Impossible Finance, yeni Altyapı ve Zincir projesi Ariadne‘ın ($ARDN) IDO’sunu gerçekleştireceğini duyurdu. 

IDO’ya Katılmak

IDO’ya sadece KYC’yi tamamlayan ve kabul edilen ülkelerden olan kullanıcılar katılabilecek. Kullanıcılar, tüm IDO süresi boyunca istedikleri zaman bilgilerini gönderebilir ve KYC’yi tamamlayabilir.

KYC’yi tamamladıktan sonra, IDIA’yı stake eden kullanıcılar IDO’ya katılabilecek. Kullanıcılarının stake ettiği IDIA bakiyesi zincirde tutulacak ve tüm katılan kullanıcıların stake ettiği miktar ve süreye göre tahsis yapılacak.

IDIA Tokenı Nasıl Satın Alabilirim?

OSWAP IDO’su için IDIA tokenı olmayan kullanıcılar, OpenSwap, Impossible Swap, PancakeSwap ya da MXC’den IDIA tokenı satın alabilirler.

Talep Dönemi: Diğer paralel $ARDN lansmanlarıyla senkronize olmak için 04/11/2021/15:00 zamanlama ile detaylar, ilgili zamana yakın Ariadne tarafından onaylanacak.

Birden fazla zincirdeki blok sürelerindeki değişkenlik nedeniyle, Talep Dönemi ile ilgili kesin ayrıntılar, diğer paralel fırlatmalarla senkronizasyon için dağıtımdan önce değişebilir.

ARDN’nin toplam token arzı 25.000.000 milyon adettir. Standart ve Sınırsız Havuzların değeri 75.000 dolar olarak geçiyor. ARDN “token”ın IDO için toplam 150.000 dolarlık havuz ayırdığını söyleyebiliriz.

0,5 BUSD’den satışa sunulacak olan ARDN’nin, launchpad’e ayrılan token sayısı ise toplam “token” arzının %1,2’ini kapsıyor.

Launchpad Havuzları

Ariadne ($ARDN) IDO’yu, Standart, Sınırsız ve Beyaz Liste Tahsis Satışları olarak 3 farklı şekilde gerçekleştirecek.

Standart Satış:

Kullanıcılar, maksimum 10.000 IDIA “token”ını stake edebilecek. Stake edilen miktara göre kullanıcılar ARDN tokenlarını satın alma şansına sahip olacak.

Sınırsız Satış:

Kullanıcılar, bir sınır olmadan herhangi bir zamanda herhangi bir miktarda IDIA’yı “stake” edebilirler. Stake edilen miktara göre kullanıcılar sınırsız satıştan pay alabilecekler.

Beyaz Liste Tahsis Satışları: Kullanıcılar, bir şans elde etmek ve garantili ARDN tahsisi kazanmak için yaklaşan beyaz liste pazarlama kampanyasına katılıp topluluk odaklı görevleri tamamlayabilecek.

Ariadne Hakkında

Ariadne, birden fazla blok zincirindeki çiftliklere giriş/çıkış ücretlerini düşüren ve hem EVM hem de EVM olmayan zincirler için takas ve köprü maliyetlerinden tasarruf sağlayan zincirler arası bir DeFi pazarıdır. Ariadne, desteklenen herhangi bir zincirin kullanıcılarının, neredeyse hiçbir alt yatırım limiti olmadan işlem yapmasını sağlar.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

 

Son Yazılar

Exit mobile version