Muhabbit

Impossible Finance: OpenSwap, DeFi Launchpad’de Yer Alacak İlk Proje!

Impossible Finance, OpenSwap’i DeFi Launchpad’de yer alan ilk proje olarak adlandırdı.

Impossible Finance

Impossible Finance

Merkeziyetsiz finans (DeFi) projelerini geliştirmeye kendini adayan, Binance Smart Chain üzerinde bulunan proje Impossible Finance, OpenSwap’i DeFi Launchpad’de yer alan ilk proje olarak adlandırdı.

OpenSwap, DeFi yatırımcılarına birden fazla Blockchain’den likidite havuzlarına erişmek için tek bir konum sağlamaktadır. Impossible Finance’in arkasındaki isim olan Calvin Chu, OpenSea platformunu toplama tesisleri sayesinde “bir nimet” olarak nitelendirdi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Binance Smart Chain üzerinde başlatılan Impossible Finance protokolü, staking, token swap’leri ve likidite havuzlarına erişim sağlayan bir network olmayı hedefliyor.

Impossible Finance geçtiğimiz Haziran ayında bir finansman turu gerçekleştirmişti. CMS Holdings ve Alameda Research gibi kurumsal yatırımcıların başı çektiği başlangıç fonlama turundan 7 milyon dolardan fazla fon toplamıştı.

Impossible Finance Nedir?

Impossible Finance, çok zincirli ürünlerden oluşan yerel bir DeFi ekosistemidir. Impossible Finance’ın temel vizyonu, proje geliştirme noktası olarak üst düzey Blockchain projelerini beslemek ve proje süreçlerini hızlandırmak olmakta.

Daha fazla bilgi için “Impossible Finance Nedir?” yazımıza göz atabilirsiniz.

OpenSwap Nedir?

DeFi genişlemeye devam ettikçe likiditenin birden fazla zincire daha fazla yayılacağını öngören OpenSwap, zincirler arası likidite swap’leri gibi yeni teknolojiler ve kavramlar sunarak çözmeye çalışan bir proje olmakta. OpenSwap projesi, DeFi’ın en yeni zamanlarında, UniSwap’in AMM likidite havuzlarıyla popülaritesinin artış gösterdiği zamanlarda başlatıldı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version