Muhabbit

İngiltere Hükümeti, NFT Planını Askıya Aldı!

İngiltere hükümeti NFT planlarını rafa kaldırdı. İngiltere hükümeti ülkeyi kripto paralar noktasında öne çıkarmak için planladığı NFT projesini duraklattı.

ingiltere kripto para

İngiltere hükümeti NFT planlarını rafa kaldırdı. İngiltere hükümeti ülkeyi kripto paralar noktasında öne çıkarmak için planladığı NFT projesini duraklattı. Ülkeyi kripto para merkezi haline getirmek için başlatılan bu NFT projesinin, normal şartlarda 2022 yılının yaz aylarında bitmesi hedefleniyordu.

İlginizi Çekebilir: İngiltere Merkez Bankası: CBDC Konusunda Yeterli Uzmanlığa Sahip Değiliz!

NFT Planı O Zamanların Maliye Bakanı Olan Rishi Sunak Tarafından Teklif Edilmişti!

İlk olarak 2022 yılının Nisan ayında İngiltere Başbakanı Rishi Sunak tarafından sunulan bu projeye Hazine Bakanlığından açıklama geldi. Bakan Andrew Griffith konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

“Darphanemiz şu anda NFT projesiyle ilgili ilerleme kaydetmemektedir. Ortaya atılan teklif incelenmeye devam edilecektir. Hazine Bakanlığı, Kraliyet Darphanesi iletişim halinde ve şu an için NFT lansmanı duraklatıldı ancak tamamen masadan kaldırılmadı.”

BBC’nin yapmış olduğu habere göre NFT planlarının askıya alınmasında kripto para sektöründeki ekonomik belirsizlik etkili oldu. Hazine Seçim Komitesi Başkanı Harriet Baldwin ise konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“Seçmenlerimizin tüm paralarını kaybetmeye hazır olmadıkça paralarını bu spekülatif tokenlara yatırmaları gerektiğine dair çok fazla kanıt görmedik”

Hazine Seçim Komitesi Başkanı Harriet Baldwin

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version