Muhabbit

Insolar Uranium One ile Tedarik Zinciri Partnerliğine İmza Attı

Kuzey Amerikanın önde gelen uranyum dağıtıcısı ve uluslararası enerji devi Uranium One Insolar blokzincirini kullanmak için kolları sıvadı ve potensiyel çalışma alanları için partnerlik anlaşmasına imza attılar.

Uranium One, dünya çapında çeşitli varlık portföyülerine sahip küresel bir enerji şirketi ve dünyanın en büyük uranyum üreticilerinden biridir. Uranyum alım satımları hala daha büyük oranda kağıt üzerinde yapılmaktadır. İşlemlerin kağıt üzerinde sonuçlandırılması ve yürütülmesi ise günümüzde gelişen teknolojiyi düşünce hem güvensiz hem de verimsiz kalıyor. Ticaret, ülkeler arası olduğundan, sözleşmeleri standartlaştırmak da bir hayli zordur ve tarafların anlaşması için önemli bir zaman gerektirebilir. Blockchain, paylaşılan yönetişim de dahil olmak üzere hem güvenilirlik sorununa hem de standart bir format sağlayabildiği için standatizasyon sorununa bir çözüm vaat etmektedir.

Insolar daha önce bu kendi blokzincir solüsyonlarının Uranyum endüstrisindeki bu darboğaza nasıl çözüm getireceğine dair bir demo oluşturdu ve uranyum pazarının nasıl dijitalleştirilebileceğini ve tüm işlemlerin elle işlenmesinin otomatik hale getirilebileceğini gösterdi.

Insolar CEO’su: Gelişmiş Özelliklere Sahip Bir Blockchain Platformu, Ticaret Devlerinin İhtiyaçlarını Karşılayabilir

Insolar CEO’su Andrey Zhulin, gelişmiş özelliklere sahip bir blockchain platformunun, pazardaki ticaret faaliyetlerini önemli ölçüde basitleştirerek, piyasa katılımcılarının güvenlik için artan gereksinimlerini karşılayabilir. Insolar’ın kendi sektöründeki bir liderle olan ortaklığı çözümlerimizin potansiyelini gösterecektir ”dedi.

Uranium One Genel Direktörü Fletcher Newton ise “Emtia tedarik piyasaları için dağıtılmış teknoloji ve yapabileceklerinizi araştırıyoruz. Bu bağlamda, bu alandaki çözümlerle ve birçok özelliğiyle mevcut blochain sistemlerinden önde olan Insolar DLT ürünüyle ilgileniyoruz ”dedi ve ekledi.

“Yeni teknolojilerin uygulanmasının operasyonlarımızın çok özel alanlarında sunabileceği potansiyeli araştırıyoruz. Bizim gibi geleneksel bir pazarda, uzun zamandır kabul görmüş ve köklü bir iş koluna sahip olan geleneksel bir şirketin, bu tür yeni teknolojilerin kullanımını göz önünde bulundururken dikkatli davranması gerektiğinin de farkındayız.”

Insolar yakın zamanda Ethereum ağından kendi mainnetine geçiş yapmasıyla gündeme gelmişti.

Son Yazılar

Exit mobile version