Muhabbit

Instagram NFT’leri Araştırıyor!

Instagram CEO’su Adam Mosseri hikaye bölümündeki soru-cevap kısmında bir kullanıcının NFT sorusuna cevap verdi.

NFT

NFT muhabbit

Instagram’ın NFT’lere olan ilgisi ve çalışmaları uzun süredir merak konusu olmuştu. CEO Adam Mosseri, cumartesi günü (18.12.2021) NFT’lerle ilgili bir açıklama yaptı.

Adam Mosseri, NFT’leri araştırdıklarını ve kendi platformlarına nasıl entegre edecekleri ve nasıl kullanıcılara kolay erişilebilir hale getirebilecekleri konusunda aktif olarak çalışmalar yaptıklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Instagram hikaye bölümündeki soru-cevap kısmında bir kullanıcının NFT’leri platforma entegre etme konusundaki düşüncelerini sorması üzerine Mosseri şu yanıtı verdi:

Henüz söylenecek net bir bir şey yok, sadece daha geniş bir kitle için NFT’leri nasıl kolay erişilebilir hale getirebileceğimizi aktif olarak araştırıyoruz.

Adam Mosseri

Daha fazla detay vermekten kaçınan Adam Mosseri açıklamasının devamında, NFT dünyasının bir oyun alanı kadar ilginç bir yer olduğunu ve bununla beraber içerik oluşturuculara yardımcı olmanın farklı bir yolu olduğunu düşündüğünü söyledi.

Bilindiği gibi Meta (Facebook), NFT’ler üzerinde çalışıyor. Bir mobil uygulama geliştiricisi olan Alessandro Paluzzi, bu yılın ortalarında Instagram’ın kendi takas edilemez tokenlerını (NFT) getirme olasılığı hakkındaki detayları Twitter hesabından paylaşmıştı. Fakat platform o dönemde bunu doğrulamamıştı.

Twitter ve Tiktok da NFT Çalışmaları Yapıyor!

NFT’ler ve entegre yollarıyla ilgilenen tek sosyal medya platformu Instagram değil. Bir süredir bu konu üzerinde ciddi çalışmalar yapan Twitter da NFT entegrasyonu için uğraşıyor. Bir diğer sosyal medya platformu ise TikTok... bildiğiniz gibi kısa bir zaman önce “TikTok Top Moments” isminde bir NFT koleksiyonu bile çıkarmıştı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version