Muhabbit

İş Yatırım’dan Şant Manukyan Compound’u İnceledi!

DeFi tarafındaki önemli hareketlilik sonrasında analizlerine DeFi tarafını da eklemeye başlayan Manukyan, son günlerde Compound ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. 

compound

Kripto para piyasaları ile yakından ilgili İş Yatırım’dan Şant Manukyan, düzenli olarak hesabından piyasalar ile ilgili analizler paylaşıyor. Manukyan oldukça uzun zamandır analizlerine Bitcoin liderliğinde diğer kripto paraları da eklemekte.

DeFi tarafındaki önemli hareketlilik sonrasında analizlerine DeFi tarafını da eklemeye başlayan Manukyan, son günlerde Compound ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Manukyan bugün yayınladığı video ile birlikte Compound platformunu inceledi ve işlemlerin nasıl yapılabileceği ile ilgili detaylar canlı olarak izleyicilerine aktardı.

Kripto topluluğunda her ne kadar DeFi rüzgarı esse de birçok yatırımcı DeFi uygulamalarını nasıl kullanacağını bilmiyor. Videoda standart kullanıcılar için (sadece kripto para borsası) bir miktar karışık olabilecek DeFi uygulamaları üzerindeki işlemler detaylı bir şekilde anlatılıyor.

DeFi İşlem Ücretlerini Arttırdı

Ethereum (ETH) tarafında ağ aktivitesinin artış göstermesi ie birlikte maliyetlerin de arttığını belirten Manukyan, akilli sözleşmelerin kullanımının artmasının bu maliyetlerin artışının ardındaki en önemli sebep olduğunun altını çizmekte.

Ethereum ağında “gas” kullanımının en büyük payı Tether’da. Fakat son dönemde DeFi platformlarındaki hareketlilik de “gas” kullanımını ciddi derecede artırmış durumda.

Yaşanan artışı bir spekülasyondan çok “kullanımdaki artış” olarak yorumlayan ekonomist, talep artışı ile doğru orantılı olarak maliyetlerin de arttığını açıkladı.

Son dönemde popüleritesi iyice artan DeFi uygulamalarını kullanıyor musunuz?

Son Yazılar

Exit mobile version