Muhabbit

IstanBlock 2020 Coronavirüs Sebebiyle Ertelendi!

Dünya genelinde yavaş yavaş bir “pandemi”ye dönüşen coronavirus için alınan önlem ve tedbirler sebebiyle konferans, EAK Dijital tarafından ileri bir tarihe alındı.

istabul blockchain week

İstanbul Blockchain Week ertelendi. 6-10 Nisan tarihleri arasından yapılması planlanan, blockchain sektöründen ünlü birçok uzmanı ağırlayacak olan IstanBlock 2020, coronavirus sebebiyle ertelenmiş durumda.

EAK Digital tarafından düzenlenen İstanbul Blockchain Week, düzenleyeceği etkinlik ile birlikte Türkiye’ye daha önce gelmemiş birçok yatırımcı ve uzmanı ziyaretçileriyle buluşturacaktı. Dünya genelinde yavaş yavaş bir “pandemi”ye dönüşen coronavirus için alınan önlem ve tedbirler sebebiyle konferans, EAK Dijital tarafından ileri bir tarihe alındı.

100’den fazla konuşmacı ve 2000’den fazla katılımcının bir araya geleceği konferans ile alakalı olarak EAK Digital CEO’su Erhan Korhaliller şunları söyledi:

Coronavirus salgınının tüm dünyada giderek yaygınlaşması neticesinde alınan önlemler paralelinde etkinliğimizi ileri bir tarihe erteledik. Erteleme kararımızı konuşmacılarımız ve sponsorlarımız ile birlikte değerlendirdik. Süreçteki destekleri için tüm konuşmacılarımıza teşekkür ederiz.

ERHAN KORHALİLLER

“Katılımcılarımızın da bizleri bu olağanüstü durum içinde anlayışla karşılacağına inanıyorum. Tüm katılımcılarımızın sağlığı bizler için önceliklidir.”

Sağlık koşullarının daha elverişli olacağı tarihler kapsamında etkinliğin gerçekleştirileceğini belirten Korhaliller, çalışmalara kaldıkları yerden devam ettiklerini özellikle belirtiyor.

Yeni etkinlik tarihi ise en kısa sürede paylaşılacak.

ERHAN KORHALİLLER

Etkinlik ile ilgili detay ve güncellemelerin hepsine buradan ulaşabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version