Muhabbit

İsviçre Bankasına Göre Bitcoin Yükselecek!

Geçtiğimiz gün yapılan Kripto Finans Konferansı’nda Seba Bank CEO’su, 2022 yılı Bitcoin değeri hakkında öngörülerde bulundu.

İsviçre muhabbit

İsviçre Bankası Seba, Bitcoin’in yeni yılda kurumsal yatırımcılar tarafından daha çok destekleneceğini ve 75 bin dolara ulaşabileceğini öngörüyor.

Bankanın CEO’su şu ifadelerde bulundu: “Kurumsal para muhtemelen BTC fiyatını artıracak.”

Seba Bank’tan Bitcoin Tahmini

Seba Bank CEO’su Guido Buehler, çarşamba günü (12.01.2022) gerçekleşen ve CNBC’de yayınlanan Kripto Finans Konferansı’nda konuşma yaptı. Seba Bank; İsviçre Finansal Denetleme Kurulu (FINMA) tarafından lisanslanan bir dijital varlık bankacılığı platformu.

CEO Guiado Buehler, yeni yılda gerçekleşecek Bitcoin fiyatlanmasına dair şu ifadelerde bulundu:

Bankamız şu anki modelinde Bitcoin’e 50 bin ila 75 bin dolar arası bir değer biçiyor. Yeterince güveniyoruz ki Bitcoin yakın zamanda bu değerlere ulaşacaktır. Asıl mesele, bunun ne zaman olacağı.

Yeni yılda Bitcoin’in tekrar ATH (All-Time-High) yapıp yapmayacağı kendisine sorulduğunda ise Buehler şöyle yanıtladı: Yeni bir ATH gelme olasılığını yüksek görüyoruz. Volatilite yüksek kalsa da bize göre yeni ATH yakındır.

Kripto paralar hakkında daha fazla haber için buraya bakabilirsiniz.

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e olan ilgisine de değinen CEO, şu ifadelerde bulundu:

Kurumsal yatırımlar muhtemelen Bitcoin değerini artıracak. Biz de Seba Bank olarak tetikteyiz. Ne zaman ve nasıl Bitcoin’e yatırım yapacağımızı planlıyoruz. Tüm kurumsal yapılar da bizim gibi düşünüyorlar.

Kurumsal Yapılar Bitcoin Yatırımı için Tetikte

Geçen hafta Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, kurumsal yapıların sektöre olan ilgisinin çok büyük olduğunu ve bu şirketlerin kripto para yatırımı yapmak için fırsat kolladıklarını söylemişti. Geçtiğimiz günlerde Nickel Digital Asset Management tarafından yapılan bir anketin sonuçları da bunu doğrular nitelikte: Kurumsal yatırımcılar regülasyonlar ile birlikte Bitcoin ve diğer kripto paraların daha fazla değer kazanacağını düşünüyor.

İsviçre ile ilgili daha fazla haber için buraya bakabilirsiniz.

Bir diğer gelişme ise Goldman Sachs‘ten geldi. Global yatırım bankası geçen hafta, Bitcoin’in altın karşısında bu şekilde değer kazanması ile birlikte önümüzdeki zamanlarda 100 bin dolar seviyesine ulaşabileceğini duyurmuştu.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version