Muhabbit

İsviçreli SEBA Bank, DeFi Desteğini Duyurdu!

Banka, Uniswap, Synthetix ve Yearn Finance desteğini açıkladı.

Seba Bank Defi Muhabbit

Seba Bank Defi Muhabbit

Dijital ve geleneksel varlıklar arasında köprü sağlayan İsviçre bankası SEBA Bank, 03 Mayıs tarihinde yaptığı bir açıklama ile Uniswap (UNI), Synthetix (SNX) ve Yearn Finance (YFI)’tan oluşan üç ademi merkeziyetçi finans (DeFi) tokenına destek eklediğini duyurdu.  

Yeni gelişme ile birlikte Seba müşterileri artık banka ile bu tokenların ticaret ve saklama işlemlerini yapabilecekler. Bunun yanında müşteriler, özelleştirilmiş ve aktif olarak yönetilen müşteri portföyleri de dahil olmak üzere bankanın yatırım çözümlerinde bu tokenlara erişebilecekler.

SEBA Bank’ın COO’su Alistair Heggie, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yatırımcıların dijital varlıklara olan ilgisi hızla artıyor ve çoğu Bitcoin’in ötesine geçmek istiyor.”

Banka yeni ekledikleri tokenlar ile birlikte şu anda toplamada  altı adet kripto varlığını destekler hale geldi. Bunlar arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Stellar lumens (XLM), Bitcoin Cash (BCH) ve kripto para teklifleri için USDC stablecoin yer alıyor.

Banka tarafından yapılan açıklamada, SNX, UNI ve YFI’nin eklenmesinin SEBA Research’ün öngörülerine dayandığını ve kripto varlıklarının hem nicel hem de nitel ölçütlere göre seçildiğini söyledi. SEBA, ayrıca şu açıklamayı yaptı:

“Değer tahakkuk mekanizması, tokenlar ve temeldeki protokol bu süreçte merkezi bir rol oynamaktadır.”

Merkezi olmayan finans veri sağlayıcısı DeFi Pulse’a göre Uniswap ve Synthetix, en büyük merkezi olmayan değişim protokollerinden ikisi iken, Yearn Finance, protokole kilitlenmiş 3 milyar dolar değerinde varlığa sahip lider bir farming protokoüdür.

SEBA Bank Hakkında

Dijital ve geleneksel varlıklar arasında sorunsuz, güvenli ve kullanımı kolay bir köprü sağlayan FINMA lisanslı bir İsviçre Bankasıdır. Banka ayrıca yatırımcılar için geleneksel yatırım araçlarının yanı sıra Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar lumens, Bitcoin Cash ve USDC gibi kripto paralara da destek vermektedir.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version