Muhabbit

İzmir’de Gerçekleşen Ayakkabı Fuarında Bir Firma, Metaverse Mağazasıyla Ayakkabı Modellerinin Tanıtımını Yaptı!

İzmir’de düzenlenen ayakkabı fuarında görmeye alışık olmadığımız bir tanıtım gerçekleşti.

Geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan metaverse dünyasına ilgi farklı boyutlara ulaşmaya başladı.

İzmir’de düzenlenen ayakkabı fuarında görmeye alışık olmadığımız cinsten bir tanıtım gerçekleşti.

Ayakkabı fuarındaki bir firmanın, metaverse evreninde teşhir salonu açması, kamuoyunda büyük yankı uyandırmayı başardı.

Her sektörde adını duyurmaya devam eden metaverse evreni, bu kez reklamcılık ve tanıtım sektörüne sıçradı. İzmir’de gerçekleşen bu fuarda ise 26 ülkeden yaklaşık 200 markanın ürünleri sergilendi.

Shoexpo olarak adlandırılan İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’na katılan bir ayakkabı üreticisi, metaverse’te açtığı teşhir salonunda sanal gerçeklik teknolojileriyle 650 modelini tanıtmayı başardı. Bu ilgi uyandıran fuar ise 19 Mart 2022 Cumartesi günü sona erecek.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Ziyaretçiler, Metaverse Evrenindeki Ayakkabıları İnceleme Fırsatı Buldu!

Metaverse-Muhabbit

Ziyaretçiler VR gözlükleri takarak metaverse evreninde sergilenen ayakkabı modelleri hakkında fikir sahibi oldular. Bu yeniliğe imza atmış şirketin ortağı olan Ali Yağcı ise yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

Ayakkabı üreticisi olarak gelişen teknoloji dünyasında bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük ve böyle bir adım atmaya karar verdik. Metaverse dünyasına adım atmak heyecan verici. Bildiğimiz kadarıyla metaverse dünyasına adım atan Türkiye’den ilk ayakkabı firması biziz. Mevcut durumda artık metaverse evreninde bir showroomumuz var. Bu fuar ile tanıtımımızı gerçekleştirdik. Ürünlerimizi görmek isteyen müşterilerimizin, sanal gözlüklerinin bulunması gerekiyor.

Ali Yağcı

Ali Yağcı, şu anda perakende satışlarının olmadığını fakat müşterilerin VR gözlüklerini taktıkları anda alışverişe başlayabilecekleri vurguladı.

Ayrıca metaverse evreninde gerçekliği artırmak isteyen müşterilerine, gerçek görüntünüzü uygulamaya yüklemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version