Muhabbit

Jack Dorsey, Bitcoin Geliştiricilerini Korumak İstiyor!

Eski Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, Bitcoin geliştiricilerini davalara karşı korumak için yeni bir fonun başlatılmasına yardımcı oluyor.

jack dorsey bitcoin legal fund

jack dorsey bitcoin legal fund

Eski Twitter kurucusu Jack Dorsey, yeni bir fonun başlatılmasına yardımcı olarak Bitcoin geliştiricilerini davalara karşı korumak istiyor.

Tulip Trading Limited, güvenlik görevinin ihlali iddiasıyla Bitcoin geliştiricilerini dava etti. Bu noktada Jack Dorsey, Bitcoin geliştiricilerinin yardımına koştu. Jack Dorsey, geliştiricileri düzgün bir şekilde yargılanmasını sağlamak için yeni bir fonun oluşturulmasına yardımcı olmaya başladı.

Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak bilinen Bitcoin Legal Defence Fund (BLDF), Bitcoin geliştiricilerinin çalışmalarına devam edebilmesini sağlamaya çalışacak.

BLDF, Bitcoin geliştiricilerinin kendini davada savunabilmesi için avukat atanmasına yardımcı olacak. Başlatılan fon, kaynakları tahsis edecek bir kurulla birlikte gönüllüler ve yarı zamanlı avukatlar tarafından oluşturuldu. Bu kurul Dorsey, Chaincode Labs’ın kurucu ortağı Alex Morcos ve akademisyen Martin White’dan oluşuyor.

Dorsey sözlerini şu şekilde bitirdi:

Başlatılan fon, alınacak aksiyonlar için para toplamayı amaçlamıyor. Ancak daha fazla yasal işlem için veya personel için ödeme yapmak zorunda kalınırsa, yönetim kurulunun talimatıyla bunun için ekstra para toplayacak.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version