Muhabbit

Jack Dorsey Lightning Network’ü Twitter’a Entegre Edecek!

Twitter’ın CEO’su Lightning Network’e yeşil ışık yaktı.

Jack

twitter

Sosyal medya ağı Twitter ve finansal hizmetler şirketi Square’in kurucu ortağı Jack Dorsey, Bitcoin’in Lightning Network algoritmasını işletmelerinden en az birine entegre etmeyi planladığını doğruladı.

Dorsey, 11 Haziran tarihinde bir Twitter kullanıcısı tarafından sorulan soruya yanıt verdi.

BlueSky ya da Twitter’a Lightning Network’ü entegre etmeyi düşünüyor musunuz?

Jack Dorsey: Yakın bir Zamanda Lightning Network’ü Sistemimize Entegre Edeceğiz!

Dorsey’in bu cevabı, BlueSky veya Twitter’ın veya her iki şirketin de Lightning Network entegrasyonu için çalışmalara başlamış olabilecekleri anlamına geliyor.

Bu arada Jack Dorsey’in bu adımı, Square’in Jay-Z’nin müzik platformu Tidal’ı yakın zamanda bünyesine katmasıyla ilgili de olabilir.

Bu ayın başlarında Dorsey, Square’in açık kaynaklı bir Bitcoin donanım cüzdanı geliştirmeyi planladığını açıklamıştı. Ertesi günlerde ise Square’in blockchain altyapı firması Blockstream ile bir ortaklık yaptığı belirtilmişti. Görünüşe göre şu an Square, güneş enerjisiyle çalışan bir Bitcoin madencilik tesisine 5 milyon $’lık yatırım yapmayı planlıyor.

Bildiğiniz gibi Jack Dorsey, uzun zamandır Bitcoin madenciliğinin yenilenebilir enerjide benimsenmeyi ve yeniliği teşvik etmeleri gerektiğini savunuyor. Ayrıca geçtiğimiz aylarda Square, Bitcoin Clean Energy Investment Initiative‘e 10 milyon $’lık yatırım taahhüdünde bulunmuştu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version