Muhabbit

Jack Dorsey: Müzik Platformu Tidal NFT Planları Yapıyor!

Popüler müzik platformu Tidal, NFT’leri (Non-Fungible Token) araştırıyor.

tidal

Popüler müzik platformu Tidal, NFT’leri (Non-Fungible Token) araştırıyor.

https://muhabbit.com/nftnon-fungible-token-token-nedir/

İddia Twitter CEO’su Jack Dorsey tarafından ortaya atıldı. Sanatçılara yönelik ödemeleri güçlendirmek adına NFT araştırmaları sürdürdüğü bildirilen müzik platformu, kripto para dünyasına hızlı bir giriş yapabilir.

Yine Dorsey’nin sahibi olduğu Square tarafından büyük bir kısmı satın alınan Tidal, 2015 yılında Jay-Z tarafından satın alınmıştı.

Geçtiğimiz dönemde blokchain teknolojisine desteğini açıklayan Jay-Z, eski albümünü NFT haline getirerek satışa çıkarmaya hazırlanıyordu. Blockchain teknolojisi ve akıllı kontratlar ile her şeyin daha kolay ve tam anlamıyla şeffaf olduğunun altını çizen sanatçı, NFT adımları ile adını kripto para piyasasında da duyurmuştu.

Konu ile ilgili Dorsey’nin açıklamaları ise şu şekilde:

Blockchain ve Bitcoin sayesinde dünyanın her yerindeki sanatçılar hibe, bağış ve ödemelerini kolayca alabiliyor. NFT’lerin ruhu sanatçılarla tam uyum içinde olabilir. NFT’ler sayesinde sanatçıların gelirlerinde ciddi artış olabilir. Gelecekte sanatçılara yardımcı olacak ve sanatçıların oluşturacağı ürünleri destekleyecek yeni nesil araçları araştırmaya devam ediyoruz.

Jack DORSEY

Tidal tarafından atılan yeni adımı siz nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version