Muhabbit

Jack Dorsey’in Bitcoin Şirketi Block, Birinci Çeyrek Raporlarını Paylaştı!

Block şirketi, 2022 yılının ilk çeyrek raporunu paylaştı.

Jack Dorsey

BTC

Jack Dorsey’in kurucusu olduğu Block şirketi uzun süredir Bitcoin cüzdanı üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Kullanıcıların rahatlıkla kullanabilecekleri cüzdan oluşturmaya çalışan Block şirketi, 2022 yılının ilk çeyrek raporunu paylaştı.

Eski adıyla Square olan Block şirketi, 2022 yılının ilk çeyreğinde Cash App uygulaması aracılığıyla 1,73 milyar dolarlık Bitcoin işlemi yapıldığını kamuoyuna açıkladı. Uzmanların beklentilerinin altında kalan satışlardan ise yaklaşık 43 milyon dolarlık brüt kâr elde edildiği bildirildi.

Block Şirketinin 2022 İlk Çeyrek Verileri, Uzmanların Beklentilerini Karşılamadı!

Block

Uzmanların 4,1 milyar dolarlık gelir beklentisi içinde olduğu Block şirketi, bu yılın ilk çeyreğinde 3,96 milyar dolarlık gelir elde etti. Yine aynı şekilde hisse başına elde edilen gelir 20 sent olarak beklenirken değerler 18 sent seviyelerinde seyretti.

Jack Dorseyin Bitcoin şirketi Block’un ödeme sağlayıcısı olan ve müşterilerinin Bitcoin alıp satmalarına imkan veren Cash App’te de düşüşler görüldü. 2021 yılının 4. çeyreğinde 1,96 milyar dolarlık Bitcoin işleminin gerçekleştiği Cash App’te 2022 yılının ilk çeyreğinde 1,73 milyar dolarlık işlem gözlemlendi.

Block şirketinin 2022 yılının ilk çeyrek raporunda,10 milyon Cash App hesabının BTC satın alımı gerçekleştirdiği de yer alıyor. Nasdaq’taki düşüşler sebebiyle Block şirketinin hisselerinde de yaklaşık olarak %10’luk bir düşüş yaşandı. Block şirketinin hisseleri ise şu anda 95,5 dolardan işlem görüyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version