Muhabbit

Japon Teknoloji Devi Kripto Para Dünyasına Giriş mi Yapıyor?

Ünlü Japon teknoloji şirketlerinden biri olan Fujitsu, kripto para dünyasına ilgi duyuyor!

Dünya çapında teknolojisiyle ön plana çıkan ülkelerden biri olan Japonya’da yeni kripto para girişimleri duymaya devam ediyoruz. Ünlü Japon teknoloji şirketlerinden biri olan Fujitsu, kripto parayı kapsayan bir patent başvurusunda bulunduğu yeni gelen haberler arasında.

Fujitsu’nun, geçtiğimiz günlerde kripto para ticaret hizmetleriyle ilgilendiği ve ticari marka başvurusunda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Fujitsu, Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne ticari marka başvurusunda bulunarak, kripto para ticareti için aracılık hizmetleri sunmayı hedefliyor.

Firma aynı zamanda logosu için de ticari marka başvurusunu yaptı. Teknoloji devinin bu başvurusu, geçtiğimiz günlerde dosyalanan resmi belgelere göre J ve I üzerinde yanlara doğru “S” şeklinde bir girdap ile oluşturulmuş FUJITSU kelimesinden oluşan bir markayı tescil ettiriyor. Bu marka, mevduat kabul etmek, kredileri finanse etmek, finansal yönetim ve kripto varlıklarının takasını da kapsıyor.

Teknoloji Devi Kripto Para Dünyasına İlgi Duyuyor!

Teknoloji devinin Web3’e artan ilgisiyle beraber, geçtiğimiz şubat ayında yeni kurulan şirketler ve ortak şirketler için bir Web3 hızlandırma platformu girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Platform, dijital içerik hakları yönetimi, ticari işlemler, sözleşmeler ve süreçler gibi çeşitli kullanım alanlarında Web3 uygulamalarından oluşan çeşitli bir ekosistemin oluşturulmasını hedefliyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version