Muhabbit

John Cena’nın NFT Satışı Başarısızlıkla Sonuçlanmış

John Cena’nın NFT satışı hayal kırıklığıyla sonuçlanmış.

John Cena

NFT

Profesyonel güreşçi ve aktör John Cena, geçen ay piyasaya sürdüğü NFT’lerin sadece %7’sinin satıldığını söyledi.

12 Eylül tarihinde Florida Supercon 2021‘e katılan Cena, WWE NFT’lerini, şapka, gömlek, bileklik ve dijital koleksiyonluk gibi fiziksel koleksiyon parçalarını içeren bir paketi pazarlamanın bir hata olduğunu söyledi.

Yapılan satışta, NFT içeren “Gold” kademesindeki paketin yalnızca bir kısmı satılmış. Elde ettiğimiz bilgilere göre, bu paketin değeri 1000 $’dı.

Cena konu hakkında şunları söyledi:

Başarısızlıklar hakkında konuşuyorum. Bu fikir gerçekten başarısız oldu. Ben ve WWE’den arkadaşlarım 1.000 $’ın makul bir fiyat olduğunu düşünmüştük fakat yanılmışız. NFT koleksiyonundan sadece 37 tane satabildik. Felaket bir başarısızlıktı.

John Cena Platinum NFT 21.000 $’a Alıcı Buldu!

Cena ve WWE, yıldız sporcu adına iki aşamalı NFT yayınladı. “John Cena Platinum NFT” isimli koleksiyon paketi için 24 saat süren açık artırmanın sonucunda paket, tam 21.000 $’a satılmış. Ayrıca en yüksek teklif veren kişinin WrestleMania 38 ya da WrestleMania 39 için VIP biletler aldığı bildiriliyor.

WWE yıldızı, NFT’lerin popülaritesindeki artıştan önce sosyal medyada kripto paralar hakkında bilgi sahibiydi. 2017 yılında yaşanan boğa sezonundan önce Cena, Bitcoin hakkında bir tweet atmıştı.

Bunun yanı sıra, 2020 yılına kadar WWE’de yer alan emekli profesyonel güreşçi The Undertaker, Cena’nın NFT koleksiyonunda yerini buldu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version