Muhabbit

John McAfee: Gerçek Shitcoin Bitcoin, Gelecek Altcoin’lerde!

ABD başkan adayı yazılım geliştiricisi John McAfee, altcoinleri “shitcoin” olarak damgalayanlara karşı sert bir şekilde konuştu. Popüler McAfee antivirüsünün yaratıcısı, Bitcoin dışındaki tüm paraların “parlak” olduğunu iddia etti.

John McAfee muhabbit

ABD başkan adayı yazılım geliştiricisi John McAfee, altcoinleri “shitcoin” olarak damgalayanlara karşı sert bir şekilde konuştu. Popüler McAfee antivirüsünün yaratıcısı, Bitcoin dışındaki tüm paraların “parlak” bir geleceğe sahip olduğunu iddia etti. Ancak, Bitcoin’in piyasadaki diğer eski kripto paralardan daha shitcoin olduğunu gösteren bazı sorular sordu. John McAfee, “Hangi Bitcoin maksimalisti diğer tüm madeni paralar için “Shitcoin” terimini getirdiyse bu harikaydı! Ancak hepimiz biliyoruz ki, kriptonun geleceği altcoin’lere ait. Bitcoin eski, hantal, güvenliği olmayan, akıllı sözleşmesi olmayan, DAP’ ı olmayan bir birim. Yani gerçek shitcoin. ” dedi.

McAfee, “Hepimiz kripto paraların geleceğinin altcoinlerde yattığını biliyoruz. Bitcoin; eski, ağır, güvenliksiz, akıllı sözleşmeleri yok, merkeziyetsiz uygulamaları (Dapps) yok…. Gerçek bir shitcoin”.

McAfee’nin 1 Milyon Dolarlık Bitcoin Fiyat Tahmini

Yazılım gurusu 29 Kasım 2017′ de attığı bir tweetle , bir BTC’ nin 2020 sonuna kadar 1 milyon dolar değerinde olacağını söyleyerek tahminde bulunmuştu. Tahmini doğru olmazsa McAfee kendi cinsel organını yiyeceği sözünü bile vermişti. Ancak McAfee, yatırımcıları sektöre çekmek için bu tahmini kullandığını söyleyerek 2019′ un sonundan önce tahminini iptal etti.

“On iki ay içinde kendi cinsel organımı yiyeceğim”. Bu sadece kripto para sektörüne yeni üyeler kazandırmak için yaptığım bir numaraydı.Bütün kripto paralardan önce Bitcoin vardı ve eski bir teknoloji,bunu herkes biliyor.Yeni blockchainlerde, bitcoin’ in aksine gizlilik,akıllı sözleşmeler,dağıtılmış uygulamalar ve daha birçok özellik var. Bitcoin blockchainin geleceğimi mi? Model T (Ford’ un 1908-1927 arasında ürettiği dünyanın en çok satılan 3. Araba modeli) otomobilin geleceği miydi?

John McAfee

McAfee; DAI, Monero, Ethereum Hakkında Kendinden Emin.

McAfee tahminini geri çektiği için, kripto uzmanı dijital para birimi BTC’yi kınadı ve kripto gurusu tarafından kullanılan bir veri koruma token’ ı olan Monero’ya desteğini artırdı.En iyi altcoinler sorulduğunda, McAfee bunun insanların ne istediğine bağlı olarak değişeceğini söyledi.

İstikrar için McAfee, DAI’ nın en iyisi olduğunu söyledi. Ethereum ve diğer birçok blockchain ağı, akıllı sözleşmeler için uygundur. Ayrıca Monero’nun en iyi gizlilik protokolünü kullanan ağ olduğunu söyledi. Bitcoin’e göre eşit likidite,daha düşük ücretler ve daha hızlı işlem hızına sahip binlerce blockchain olduğunu da belirtti.

Son Yazılar

Exit mobile version